elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

3500 persones vibraren amb el pop rock de Els Catarres, Valira i Lemons de la mà de “Ontinyent en Concert”

3500 persones vibraren amb el pop rock de Els Catarres, Valira i Lemons de la mà de “Ontinyent en Concert”
    MÉS FOTOS
    3500 persones vibraren amb el pop rock de Els Catarres, Valira i Lemons de la mà de “Ontinyent en Concert” - (foto 2)
    3500 persones vibraren amb el pop rock de Els Catarres, Valira i Lemons de la mà de “Ontinyent en Concert” - (foto 3)
    3500 persones vibraren amb el pop rock de Els Catarres, Valira i Lemons de la mà de “Ontinyent en Concert” - (foto 4)
    3500 persones vibraren amb el pop rock de Els Catarres, Valira i Lemons de la mà de “Ontinyent en Concert” - (foto 5)

    Més de 3500 persones omplien de gom a gom en la nit d’aquest dimecres l’espai escènic de Tortosa i Delgado per assistir al concert de Els Catarres, Valira i Lemons programat dins de “Ontinyent en Concert”. El programa d’espectacles impulsat per l’Ajuntament per complementar les festes de Moros i Cristians servia per atraure espectadors procedents de vàries comarques veïnes, que vibraven amb el pop-rock dels tres grups des del primer fins a l’últim minut de les al voltant de 4 hores de música que es van oferir gratuïtament.

    La regidora de festes, Àngels Muñoz, destacava “la bona acollida que va tenir un concert que ens ha servit per ser una volta més punt d’atracció com a ciutat, i on a més hem aprofitat per recolzar als músics locals oferint a un grup jove que està començant com Lemons la possibilitat de mostrar que poden compartir escenari amb músics de l’experiència fins i tot internacional amb que compten Els Caterres i Valira, que van oferir un gran espectacle anit”, manifestava.

    Per altra banda, les altres dues actuacions previstes per a aquest dimecres en aquest cas a la Glorieta, amb “La Pandilla de Drilo” per la vesprada i un doble concert homenatge amb temes de Victor Manuel i Ana Belén i Sergio i Estíbariz, per la nit, van comptar amb al voltant de 1.500 espectadors en cada cas. En total, 6.500 persones gaudiren de tres espectacles gratuïts al marc d’una programació que Àngels Muñoz destacava que “ha estat pensada per atendre a grups d’edats i gustos musicals molt diversos. La resposta a la proposta del Govern d’Ontinyent una volta més ha estat molt positiva i ens anima a seguir treballant per fer de la nostra cada volta més una ciutat d’atracció”, concloïa.

    Muñoz agraïa el comportament de totes les persones assistents, ja que no va haver cap incidència, i també posava de relleu la bona acollida al “Punt Violeta” habilitat per la regidoria d’Igualtat coincidint amb el concert de Tortosa i Delgado, pel qual molts dels i les assistents a l’actuació musical es van passar per replegar material i informació de la campanya contra les agressions sexistes “Respecta’m, sense un sí, és no”.

    Pujar