elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comparteix sensacions: tot el que pots fer a Onda en Setmana Santa

Comparteix sensacions, el vídeo promocional d'Onda per a Setmana Santa
Comparteix sensacions, el vídeo promocional d'Onda per a Setmana Santa
  • Aquest municipi castellonenc ofereix al visitant gastronomia, cultura, patrimoni, naturalesa i història

El turisme de proximitat obri als valencians la possibilitat de descobrir el patrimoni i la història que s'amaga en cadascun dels municipis de la Comunitat Valenciana. Aquest és el cas d'Onda, l'Ajuntament del qual ha elaborat un vídeo que mostra la infinitat d'oportunitats que ofereix aquesta localitat amb molta història de l'interior de la província de Castelló.

'Comparteix sensacions' és el lema de la campanya que Onda ha posat en marxa de cara a Setmana Santa perquè els valencians trien passar els seus dies de vacances en aquesta localitat amb sabor medieval on es troba el castell de les 300 torres, la primera fortalesa accessible de la Comunitat Valenciana.

El Museu del Taulell, el Vaig moldre de la Reixa, l'ermita del Salvador o la plaça de la Font de Dins són els principals atractius d'Onda, una ciutat que ofereix gastronomia local com l''arròs passejat' i divertides rutes, a peu o amb bici, fins a l'embassament del Sitjar.

Museu del Taulell

El Museu del Taulell va ser inaugurat l'any 2004 per a albergar l'antic Museu de la Ceràmica de la localitat existent des de 1968.

Aquest museu està dedicat a la ceràmica i conserva milers de peces des de l'azulejería clàssica fins a l'actualitat, a més conté col·leccions de ceràmiques que procedeixen de terrisseries i indústries ceràmiques d'aquesta localitat castellonenca i daten dels segles XIX i XX.

Castell d'Onda

Onda compta amb una joia històrica i en arribar al municipi destaca el seu imponent Castillo que declarat en 1967 Conjunt Historicoartístic i Bé d'Interès Cultural.

Conegut com el castell de les 300 torres, actualment és la primera fortalesa accessible de la Comunitat Valenciana, va ser alçada pels musulmans en el segle X sobre un antic assentament romà. La seua situació estratègica és immillorable: entre la zona de la Plana i la Serra d'Espadán.

Molí de la Reixa

Aquest edifici, de l'època industrial del segle XVII, està situat fora d'Onda. Es tracta d'un antic molí de farina declarat Monument Històric Artístic a l'agost de 1978 i Bé d'Interès Local a l'octubre de 1982.

Programa la teua experiència en www.ondaturismo.es i contacta amb la Tourist Info Onda per a viure les teues sensacions.

 

Pujar