elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FITUR 2024

VIDEO | Ballester: “Onda és una experiència de 360º amb oferta museística, cultural, gastronòmica i monumental”

Ballester: “Onda és una experiència de 360º amb oferta museística, cultural, gastronòmica i monumental”
Ballester: “Onda és una experiència de 360º amb oferta museística, cultural, gastronòmica i monumental”
  • L'alcaldessa d'Onda presenta en Fitur el projecte d'il·luminació sostenible, amb tecnologia led i Intel·ligència Artificial per al castell de les 300 torres

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha presentat en Fitur, la Fira Internacional de Turisme de Madrid, totes les propostes per a visitar i gaudir d'esta localitat de la Plana Baixa.

Com a novetat, enguany, l'Ajuntament d'Onda ha portat la il·luminació del castell de les 300 torres, “un fantàstic castell medieval que durant el dia fa les delícies, en este últim any, de més de 45.000 persones”, que s'il·luminarà a les nits per a poder realitzar espectacles amb llums. Una fortalesa que també vol ser escenari de filmacions cinematogràfiques.

Així, Ballester ha explicat que enguany porten a Fitur “el projecte d'il·luminació sostenible, amb tecnologia led i Intel·ligència Artificial, perquè a les nits les muralles siguen un reclam turístic”.

Al castell se suma la recuperació de la Torre de la Presó “per als quals van seguint el curs de la història”, segons assenyala Ballester, qui parla amb orgull del Pastís d’Onda, “una delicatessen coneguda a tot el món”.

Onda és, també, porta a la Serra d’Espadà on poden realitzar-se rutes pel que esta localitat castellonenca oferix “una experiència de 360º amb oferta museística, cultural, gastronòmica i monumental que no deixa indiferent a ningú”.

Pujar