elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Subhasten nou cavalls d'una empresa de Castelló immersa en un procés judicial

Subhasten nou cavalls d'una empresa de Castelló immersa en un procés judicial
  MÉS FOTOS
  Subhasten nou cavalls d'una empresa de Castelló immersa en un procés judicial - (foto 2)
  Subhasten nou cavalls d'una empresa de Castelló immersa en un procés judicial - (foto 3)
  Subhasten nou cavalls d'una empresa de Castelló immersa en un procés judicial - (foto 4)
  Subhasten nou cavalls d'una empresa de Castelló immersa en un procés judicial - (foto 5)

  Vehicles, parcel·les o habitatges. Els processos judicials de les empreses poden acabar en embargaments de béns de tota mena, que l'Estat posteriorment pot subhastar per a obtindre liquiditat.

  És el cas d'una subhasta que afecta una empresa de Castelló, però l'objecte de la qual és una cosa diferent, ja que en este cas es tracta d'animals, concretament cavalls.

  Els animals procedixen de l'ORGA (Oficina de Recuperació i Gestió d'Actius), entitat enquadrada en el Ministeri de la Presidència, Justícia i Relacions amb les Corts, encarregada de gestionar i realitzar (prèvia autorització judicial) béns intervinguts, embargats i decomissats en processos penals.

  En este cas, els 9 cavalls es deriven d'un procés judicial associat a l'empresa Eguada Bou P.r.e. Societat Limitada, una d'Onda empresa dedicada a la compravenda d'equins i cria de cavalls de pura raça espanyola, àrab i hispà-àrab.

  Ara, el portal en línia de subhastes Escrapalia acaba de posar en comercialització 9 cavalls localitzats en este municipi castellonenc, subhastats en 4 lots diferents.

  Estos són els cavalls que se subhasten

  Els mascles són: “Eclipsi”, mascle sencer mestís nascut el 15 de març de 2014, “Dominó II”, mascle castrat mestís del 15 de març de 2007, i “Alazán”, mascle castrat angloárabe no registrat (9 de maig de 2004).

  I les egües i poltres: “Mesonera XXIX”, del 26 de febrer de 2006, amb un poltre mascle de desembre de 2021, “Perdigona XVI”, nascuda el 14 de febrer de 2009, més un poltre mascle d'abril de 2021 i “Almonteña de Bou” (26 de juny de 2019) i una poltra femella d'abril de 2022.

  Atés que estos lots són venuts en nom i per compte de l'Oficina de Recuperació i Gestió d'Actius (ORGA) del Ministeri de Justícia, no es repercutirà IVA al comprador en la transmissió dels lots.

  Les 3 egües de pura raça espanyola estan registrades en ANCCE (Real Associació Nacional de Criadors de Cavalls de Pura Raça Espanyola) i posseïxen uns orígens contrastats i vinculats a una eguada com la de María Fernanda de l'Escala, de reconegut prestigi en el circuit ramader del Pura Raça Espanyola. En el cas de les egües reproductores, compten amb diversos descendents inscrits en el llibre genealògic d'ANCCE.

  En concret, l'egua “Mesonera XXIX” ha sigut campiona del món en cobres com a cavall pre, en concret entre 2013 i 2016.

  La subhasta finalitzarà el 15 de febrer
  Per a gestionar la seua venda, els 9 cavalls estan ja en comercialització en Escrapalia a través de subhasta. Els animals estan a la venda en 4 lots diferents: un únic lot amb els 3 mascles. I altres 3 lots amb una egua i un poltre cadascun.

  D'esta manera, els potencials interessats a adquirir-los podran obtindre més informació sobre cadascun d'ells en esta web, sol·licitar en la mateixa el poder realitzar una visita a les instal·lacions per a veure els equins in situ (vista que estarà disponible el dia 13 de febrer, 2 dies abans de la fi de la subhasta), registrar-se en la web i procedir a realitzar la seua millor licitació en els lots del seu interés.

   

  Pujar