elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
SETMANA SANTA CASTELLÓ

Què puc fer a Onda aquesta Setmana Santa?

Què puc fer a Onda aquesta Setmana Santa?
  • Onda obri les seues portes al turisme amb una àmplia oferta d'activitats per a Setmana Santa

  • Turistes i veïns podran gaudir de la naturalesa i la cultura que embolica al municipi

L'Ajuntament d'Onda, juntament amb l'Oficina de Turisme del municipi, ofereix una completa programació d'activitats per a tots els públics amb motiu de la Setmana Santa.

El dia 3 d'abril, al Castell d'Onda es durà a terme Arqueologia en família, una visita guiada pel castell que conclourà amb un taller per als més xicotets de la casa amb el qual coneixeran una mica més sobre el patrimoni cultural d'Onda. Tal ha sigut l'èxit que ha rebut aquesta activitat que en tan sols 24 hores ja va esgotar totes les places disponibles.

Turistes i veïns podran conèixer Onda i la seua història d'una manera diferent i divertida, a través de les visites teatralitzades que recorreran el ‘Castell de les tres-centes torres’ i el centre històric durant els dies 5, 10 i 15 d'abril.

A més, els diumenges de Setmana Santa, l'Oficina de Turisme proposa una oferta saludable i a l'aire lliure amb les rutes interpretatives per la naturalesa. El diumenge 4, els participants gaudiran del paratge del salvador amb la ruta a la pedra seca situada a l'entorn de l'Ermitorio del Salvador i el dia 11 tindrà lloc la ruta al mirador del Sichar.

Com a gran novetat, ondenses i visitants podran gaudir de l'exposició temporal Gaudí i el trencadís, en el Museu del Taulell. Una important mostra internacional en la qual es relata l'origen i evolució de la tècnica del trencadís i la seua vinculació amb Onda, a través de l'obra modernista d'Antoni Gaudí.

La regidora de Promoció Econòmica i Turisme, María Baila, ha destacat: “Volem que els visitants s'emporten un bon record d'Onda i una experiència inoblidable. És un privilegi comptar amb un paradís turístic que ofereix activitats per a tota la família amb un patrimoni cultural i natural únics en el qual els turistes poden gaudir de les nostres experiències, llocs emblemàtics i gastronomia”.

Activitats adaptades a la Covid-19
Totes les activitats es realitzaran seguint els protocols establits per les autoritats sanitàries davant la Covid19 i respectant els aforaments limitats.

Les persones interessades a realitzar les activitats proposades, hauran de reservar les seues places a través de la web oficial de l'Oficina de Turisme d'Onda, www.ondaturismo.es o en el cas de voler visitar el Museu del Taulell, contactant amb el 964 770 873.

Pujar