elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta la despesa de 115.000 euros en aparells esportius que no es poden usar

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta la despesa de 115.000 euros en aparells esportius que no es poden usar
  • Silvia Cerdà, portaveu socialista, explica que “s'han situat en llocs en els quals l'accés no és fàcil i demanem que s'arregle el seu entorn”

El PSPV-PSOE d'Onda lamenta la despesa de 115.000 euros en uns aparells esportius que no es poden utilitzar a causa de la seua ubicació en llocs de difícil accés. La portaveu socialista, Silvia Cerdà, argumenta que “s'han comprat aquests elements biosaludables, que és com li agrada telefonar-los a l'equip de govern, però els han instal·lats entre pedres i herbes i per tant no conviden a ser utilitzats. Des del grup municipal socialista estem d'acord que se situen aquest tipus de materials, però sol·licitem que s'arreglen les zones on estan perquè puguen ser útils. Si no, seran una altra despesa inútil més als quals ens té acostumats el Partit Popular en l'equip de govern de l'Ajuntament d'Onda”.

La portaveu socialista assegura que “no sabem si aquest tipus de despeses és el que l'alcaldessa, Carmina Ballester, entén per fer que els polígons siguen sexis, tal com va explicar en una televisió provincial. A nosaltres ens sembla que posar unes marquesines i aquests elements biosaludables no és el que el comú dels mortals entenem per sexi. Aquesta és una mostra més de l'abandó al qual té sotmés als polígons industrials el Partit Popular”.

 

Pujar