elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DANA

Primers rescats a Onda i Borriol de persones atrapades en vehicles per la pluja

Primers rescats a Onda i Borriol de persones atrapades en vehicles per la pluja
  • Els bombers s'han mobilitzat per al seu rescat: a Borriol ja freguen els 183 l/m2 acumulats

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló han mobilitzat diverses unitats per a realitzar cinc rescat de persones atrapades en vehicles per les pluges. Es tracta de les primeres incidències en una jornada que deixa un xicotet incendi a Borriol i una mànega marina visible des de diversos punts de la costa castellonenca.

La intensitat de les precipitacions, amb 182,2 l/m² a Borriol, han provocat que un vehicle en el qual viatgen diverses persones, segons els bombers, haja quedat atrapat en la zona de Masia Gaetá.

També a Onda, on s'han registrat fins a poc abans de les 14.00 hores, 77,2 l/m², els bombers han acudit al rescat d'un vehicle amb persones a l'interior que ha quedat atrapat per les pluges.

Els bombers de Castelló també han atés 4 incendis de vegetació per caiguda de llamps: 1 a Borriol i 3 en palmeres en les localitats d'Onda, Vila-real i Almassora. També s'ha retirat un arbre caigut a Vila-real.

El Centre de Coordinació d'Emergències 112 informa d'incidències en la CV-10 en el terme municipal de Borriol i en la CV-20 a Onda per vials inundats, la qual cosa està obligant a desviar el trànsit per camins adjacents. També s'han realitzat acovardisques a Albocàsser i dos sanejaments de façana a Borriana i Onda.

Per part seua, els bombers provincials de València i Alacant no han comunicat incidències destacables per la pluja.

Els operadors del telèfon 112 han rebut 813 crides relacionades amb l'episodi de pluges, que s'han traduït en 517 incidents, des de les 00.00 hores.

Pujar