elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pacte Territorial per l’Ocupació dels Municipis Ceràmics impartirà la 3a edició del Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet a Onda

  • Sis persones assistents a la 1a edició ja estan inserides laboralment en el sector

El Consorci Gestor del Pacte per l'Ocupació dels Municipis Ceràmics i la seua Àrea d'Influència de la Província de Castelló prepara una tercera edició del "Curs de Photoshop aplicat a la ceràmica Inkjet", que es realitzarà a mitjan mes de maig a Onda.

El curs està dirigit a aturats dels nou municipis consorciats i té la finalitat de potenciar l'ocupabilitat formant a persones segons les necessitats del sector. Encara que la formació donarà inici a mitjan mes de maig, la presentació de les sol·licituds començarà a partir del 25 de març.

Actualment s'està impartint la segona edició d'aquesta acció formativa a L'Alcora amb l'assistència de 15 alumnes que estan rebent formació teòrica per a passar pròximament a la part pràctica del curs, on aplicaran els coneixements apresos per a utilitzar la tecnologia Inkjet.

La continuïtat d'aquest curs respon a la necessitat de continuar oferint formació útil a les persones en situació de desocupació perquè puguen desenvolupar-se professionalment. De fet, 6 dels participants de la primera edició estan inserits laboralment en el sector.

Pujar