elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Pacte de la Ceràmica signa un conveni per a realitzar fòrums d'ocupació amb Labora

El Pacte de la Ceràmica signa un conveni per a realitzar fòrums d'ocupació amb Labora
  • Gràcies a aquest acord el consorci que agrupa els municipis ceràmics podrà organitzar fòrums per l'ocupació en el marc del pla Avalem Territori

El Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influència de la província de Castelló i LABORA, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, han signat un conveni de col·laboració per a la realització de fòrums d'ocupació en el marc del pla ‘Avalem Territori’. L'alcalde d'Onda i president del Consorci, Ximo Huguet, ha explicat que “l'objectiu d'aquests fòrums d'ocupació, denominats Fòrum Labora Ocupació, és acostar l'orientació i l'assessorament en la cerca d'ocupació a la ciutadania, així com la divulgació de serveis, prestacions i polítiques en matèria d'ús de les administracions públiques valencianes, a més de posar en contacte a les persones sol·licitants d'ocupació amb les entitats ocupadores”.

Labora manté la seua aposta per impulsar i fomentar acords i convenis de col·laboració i cooperació amb les entitats integrades en els Pactes i Acords Territorials els objectius dels quals i activitats es dirigisquen al foment i desenvolupament de l'ocupació mitjançant la posada en marxa de fòrums o fires d'ocupació. L'ens autonòmic organitzarà aquests esdeveniments en els espais cedits pels diferents pactes i acords territorials. D'aquesta manera, el fòrum d'ocupació que organitzarà el Consorci Gestor del Pacte Territorial per l'Ocupació  dels municipis ceràmics i la seua àrea d'influència de la província de Castelló està previst per a l'últim quadrimestre d'enguany a la localitat d'Almassora.

El president de l'ens local per l'ocupació, Ximo Huguet; ha signat l'acord amb el secretari autonòmic d'Ocupació, Enric Nomdedéu; que ha estat acompanyat per la directora general d'Ocupació i Formació, Rocío Briones; i la directora general de Planificació i Serveis de Labora, Eva Hernández. “Amb aquest acord, es podran desenvolupar polítiques que vagen encaminades a la creació de llocs de treball en la zona d'influència de la ceràmica, que es va veure molt afectada per la crisi, però que gràcies a la col·laboració entre administracions i al treball de les empreses, està superant aquesta mala situació i tornant a ser un important motor de l'economia de la zona”, ha conclòs Huguet.

Pujar