elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els ondenses reten homenatge al seu patró, el Santíssim Salvador

Els ondenses reten homenatge al seu patró, el Santíssim Salvador
  Galeria de fotos
  Onda - Romería Ermita "El Salvador"
  Onda - Romería Ermita "El Salvador"
  MÉS FOTOS
  Els ondenses reten homenatge al seu patró, el Santíssim Salvador - (foto 2)
  Els ondenses reten homenatge al seu patró, el Santíssim Salvador - (foto 3)
  Els ondenses reten homenatge al seu patró, el Santíssim Salvador - (foto 4)

  L'espera ha arribat a la seua fi. La localitat d'Onda ha donat començament a les Festes d'El Salvador, i ho ha fet amb la celebració de la tradicional Romería en honor al seu patró que posa nom als festejos. Orgull, tradició i devoció, és el que es va viure en la vesprada d'ahir durant tota la peregrinació que un any més va congregar a centenars de devots.

  Al voltant de les 19 hores, i eixint des de la zona esportiva, tots els participants van recórrer els cinc quilòmetres que separen Onda del ermitorio del Santíssim Salvador. Un recorregut que van fer acompanyats del Grup de Dolçainers i Tabaleters d´Onda” i que està presidida per la Reina i Dames de l'any 2018.

  Conforme els devots van ser arribant a l'esplanada de l'ermita d'El Salvador, un grup de voluntaris els van repartir aigua, coca i granissat de llima per a ajudar-los a recuperar forces davant el caminat. Una vegada allí, va arribar el moment d'un dels moments més esperats i emocionants:: cantar l'himne al Salvador.

  És sens dubte, un dels moments més especials per als veïns d'Onda els qui s'involucren en aquesta tradició vivint-la amb la intensitat que mereix.

  Pujar