elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
#OndaTantoATanPoco

Onda, turisme especial prop de casa

Onda, turisme especial prop de casa
Onda, turisme especial prop de casa
  • Cultura, naturalesa, gastronomia i esdeveniments únics per a gaudir d'un estiu diferent en família

MÉS FOTOS
Onda, turisme especial prop de casa - (foto 2)

La localitat castellonenca d'Onda convida a gaudir d'un estiu molt especial descobrint la seua atractiva oferta turística. Perquè no fa falta anar-se lluny per a viatjar, descobrir i deixar-se sorprendre. Per això l'Ajuntament d'Onda llança una campanya centrada en el turisme segur i programació cultural sota el lema ‘Tant a tan poc’: “Veuen a Onda, descobreix les nostres tradicions i gastronomia i gaudeix d'una ciutat viva, estem molt prop de tu”.

Des d'interessants museus i patrimoni únic amb les seues esglésies, fins a la seua naturalesa amb l'embassament del Sitjar que ofereix una infinitat d'activitats nàutiques, passant per la serra de Espadán, un pulmó que plena de vida Onda. La localitat també convida a descobrir la seua gastronomia i gaudir d'infinitat de plans, tots ells molt prop de casa.

Cultura al Castell

Altre punt d'obligada visita és el seu castell de les 300 torres, el primer castell accessible de la Comunitat Valenciana. Precisament aquest és l'escenari de moltes de les seues activitats culturals que han arrancat aquest passat dissabte amb una visita teatralitzada per aquest. Enfront de la gran demanda per part dels turistes, l'Oficina Municipal de Turisme ha decidit ampliar de 20 a 30 les places, seguint les mesures de seguretat pertinents.

El 17 de juliol, en horari nocturn, a les 22.30 hores, es representarà l'obra de teatre ‘La llegenda dels escacs’; el 18 de juliol la Big band d'Onda oferirà un concert de ‘Jazz al castell’; i, finalment, el 25 de juliol s'ha organitzat una visita teatralitzada a les 19 hores.

Ja a l'agost, el dia 1 es repetirà el concert de ‘Jazz al castell’, a les 20 hores; el 8 d'agost es desenvoluparà l'actuació medieval ‘Essència’, a les 22.30 hores; i tancarà el cicle cultural dues visites teatralitzades durant els dies 15 i 22 d'agost, a les 19 hores.

La seua regidora de Turisme, María Baila recorda que la cultura no descansa a Onda “i aquest estiu ens espera una programació de primer nivell de la qual podran gaudir els ondenses i visitants en un enclavament únic com és el Castell de les 300 Torres”.

Pujar