elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda reprén una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal

Onda reprén una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal
  • Badenes: “Volem apostar per l’ús del valencià escrit entre tots els veïns que s’apropen a fer les seues compres”

MÉS FOTOS
Onda reprén una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal - (foto 2)
Onda reprén una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal - (foto 3)
Onda reprén una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal - (foto 4)
Onda reprén una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal - (foto 5)

L'Ajuntament d'Onda ha représ una campanya de promoció del valencià en el Mercat Municipal que va quedar paralitzada el mes de març a causa de la declaració de l’estat d’alarma per la pandèmia del COVID 19. Així, s'han repartit etiquetes per a posar els preus i cartells amb el nom dels productes en la llengua valenciana per a promoure el seu ús entre venedors i clients.

Aquesta campanya està impulsada per l'Agència de Promoció del Valencià AVIVA Onda en col·laboració amb l'Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes, ha conversat amb alguns venedors sobre l'ús del valencià en la seua activitat diària i ha afirmat: “volem apostar per l’ús del valencià escrit entre tots els veïns que s’apropen a fer les seues compres”.

Entre el material que s'ha repartit a cada comerç destaca una fitxa amb noms específics de la que poden fer ús els comerciants per a afermar el seu vincle amb els usuaris i millorar el servei al públic.

El Valencià és la llengua que es parla habitualment en el Mercat; amb esta campanya es fomenta, a més, el seu ús escrit.

Pujar