elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda reforça la vigilància i la prevenció d'incendis

Onda reforça la vigilància i la prevenció d'incendis

  L'Ajuntament d'Onda ha posat en marxa una campanya que reforça la vigilància i la prevenció d'incendis. Una campanya que implica la Policia Local i a Protecció Civil d'Onda i que s'activa amb motiu de l'arribada de les altes temperatures en la localitat.

  La iniciativa, tal com ha explicat la regidora de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, sorgeix del fet que per a aquest cap de setmana “s'ha activat el nivell tres de preemergència per l'onada de calor” el que fa que “calgui reforçar la vigilància i la prevenció de cara a possibles incendis”.

  Per a això s'ha activat ja un protocol d'actuació que consisteix a incrementar la vigilància i a informar els veïns de la localitat de la necessitat d'actuar amb cura.

  Mesures com no llançar burilles, ni escombraries o cristalls i no encendre focs, així com extremar la precaució són algunes de les claus per a evitar incendis forestals a Onda. Albalat ha advertit, al mateix temps, que “els agents de seguretat reforçaran la vigilància en tot el terme municipal per a evitar riscos majors”.

  Una de les mesures aparellades al nivell de preemergència 3 és la prohibició total de realitzar qualsevol tipus de crema en zones forestals, per aquest motiu la vigilància policial també se centri en el Ermitorio del Salvador on no es podran utilitzar els paellers.

   

  Pujar