elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
PASQUA 2023

Onda captiva amb una agenda de Pasqua que combina patrimoni, història i cultura

Onda captiva amb una agenda de Pasqua que combina patrimoni, història i cultura
  • Del 8 al 17 d'abril se celebrarà la tradicional Pasqua Taurina amb el concurs de ramaderies

Si durant la Pasqua tens previst realitzar una escapada per a fer turisme de proximitat, Onda és una de les poblacions de la província de Castelló que compten amb un atractiu important i una agenda cultural que segur et captivarà.

Enclavada a la Serra d’Espadà i amb un centre històric carregat de patrimoni i simbolisme, Onda compta entre els seus atractius turístics els passejos amb caiac pel pantà del Sichar i nombroses rutes senderista entre els seus paratges, sobre els quals destaca el Montí.

El Museu del Taulell Manolo Safont per a tots aquells que vulguen conéixer millor la rica tradició artística ondense; el monumental barri antic, amb els seus intricats carrers que desemboquen en bells llocs com el Castell de les 300 Torres, la Font de dins o l'església de l'Asunción, o la renovada Torre del Pressó, en la qual els visitants descobriran com es vivia en una presó medieval, conformen la variada oferta patrimonial i històrica d'Onda.

Peque Pasqua

Perquè els més xicotets de la localitat puguen gaudir de les seues vacances, permetent així la conciliació familiar i laboral, l'Ajuntament d'Onda ha programat la ‘Xiqueta Pasqua’ els dies 9, 10,11, 12 i 16 d'abril. Així, en diferents ubicacions com el ermitorio del Salvador, el parc de la Ceràmica o el parc 8 de Març, hi haurà nombroses opcions d'esport, exercici, jocs i hàbits de vida saludable per a divertir-se en família.

Fira d’Abril d'Onda

Aquesta localitat de la Plana Baixa compta amb una gran afició al flamenc i tot el que envolta a aquest art. Per això els dies 31 de març i 1 d'abril tindrà lloc la Fira d’Abril d'Onda en el Recinte Multiusos.

Durant dues jornades hi haurà música flamenca en directe de grups vinguts de Sevilla i València, exhibicions eqüestres, tapes i el millor ambient tradicional andalús.

Fira d'Abril d'Onda
Fira d'Abril d'Onda

Pasqua Sonora

D'altra banda, els amants de la música tindran una atractiva opció de tardeo els dies 8, 9 i 15 d'abril a partir de les 17h., gràcies a Pasqua Sonora. El dissabte, 8 d'abril, pujaran a l'escenari el Grup Resilients i l'orquestra La senda. L'endemà serà el torn de l'orquestra Marengo, Ocultes DJ i l'orquestra Scream. Per a acabar, el dissabte 15, actuarà el grup Liverpool, Ocultes DJ i l'orquestra Vermut Mamut.

Peque Pasqua
Peque Pasqua

XXIX Pasqua Taurina

Els amants de la tauromàquia vibraran amb un nou concurs de ramaderies en la XXIX Pasqua Taurina d'Onda, que se celebrarà en la plaça de bous al costat del Recinte Multiusos. Entre el 8 i el 17 d'abril visitaran l'arena ondense astados de les ramaderies José Vicente Machancoses, El Colom, Fernando Machancoses, Eulogio Mateo, Dani Machancoses, germans Bellés, germans Marcén i Germán Vidal.

XXIX Pasqua Taurina
XXIX Pasqua Taurina

Pujar