elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda afavoreix la contractació amb ajudes a les empreses

Onda afavoreix la contractació amb ajudes a les empreses
  MÉS FOTOS
  Onda afavoreix la contractació amb ajudes a les empreses - (foto 2)
  Onda afavoreix la contractació amb ajudes a les empreses - (foto 3)

  L'Ajuntament d'Onda, dins del Programa Municipal d'Ocupació, impulsa les ajudes a la contractació per a aquelles empreses que desenvolupen la seua activitat en la localitat. L'alcalde, Ximo Huguet, ha anunciat que “aquesta és una demostració més de la preocupació de l'equip de govern per la ciutadania. Que tots els nostres ciutadans compten amb una ocupació farà créixer la ciutat d'Onda, per la qual cosa treballarem a aconseguir oportunitats per a tots. No volem deixar-nos a ningú pel camí, és per això pel que continuem donant suport a empreses que creguen nous llocs de treball, però que siguen de qualitat, afavorint a aquelles que ho facen amb contractes de llarga durada, perquè aquesta estabilitat permet desenvolupar una vida digna”.

  Així, aquestes subvencions a la contractació consten d'una quantia que ascendeix inicialment a 60.000 euros per a les despeses de Seguretat Social i es podran beneficiar les noves altes que s'hagen efectuat o es vagen a efectuar entre l'1 de gener i el 16 de setembre del 2019. A més, es premia la major durada del contracte ja que existeixen ajudes de fins a 500 euros per a contractacions de mínim 3 mesos, fins a 1.000 euros per a les de mínim 6 mesos, fins a 1.500 euros per a contractes indefinits, la mateixa quantia per a la conversió en indefinit de contracte temporal ja subvencionat també. Així mateix, existeix una ajuda addicional de 200 euros per als col·lectius especialment bonificats, com poden ser les persones desocupades de llarga durada, persones en risc d'exclusió social, persones desocupades amb discapacitat i autònoms que contracten al seu primer treballador.

  Huguet destaca que, “des de l'àrea de Dinamització Econòmica que dirigeix el tinent d'alcalde Ángel Badenas, s'està treballant durament i des del primer dia de legislatura per millorar la situació de l'economia local a Onda. Així, encara que les xifres acompanyen, ja que s'ha passat de 3.000 aturats en 2015 a menys de 1.800 en l'actualitat, volem continuar treballant sobre la base dels cinc eixos en els quals ho fem, el primer d'ells, aquestes ajudes a la contractació, sumat al Centre de Formació per a l'Ocupació Monteblanco, el Servei d'Assessorament i Intermediació Laboral, el disseny conjunt amb les empreses de formacions a la carta o el suport a emprenedors a través de l'Onda Innova. La nostra aposta és continuar treballant al costat dels agents socials perquè, encara que sabem que les competències de l'Ajuntament estan limitades, volem continuar contribuint a millorar la situació dels nostres veïns”.

  Pujar