elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Onda aconsegueix una subvenció de 25.000 euros per a prevenir les addiccions

Onda aconsegueix una subvenció de 25.000 euros per a prevenir les addiccions

    L'Ajuntament d'Onda ha aconseguit una subvenció de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana per a les despeses de personal de la Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPCCA) que ascendeix als 25.000 euros. La tinent d'alcalde de l'àrea de Política Social de l'Ajuntament d'Onda, Mari Carmen Aguilella, ha informat aquest pressupost anirà dirigit a les despeses de personal d'aquest servei municipal d'atenció i prevenció sobre la drogodependència, que posa l'accent en les conductes de risc en la població juvenil.

    Aguilella ha assenyalat que “l'equip de govern liderat per l'alcalde Ximo Huguet és conscient que el consum de drogues constitueix un dels problemes més complexos de la societat actual. Açò ha fet que vegem la necessitat de promoure polítiques realment eficaces davant aquesta problemàtica, entenent que la prevenció s'ha d'abordar de forma integral des de totes les àrees municipals”. En aquesta línia, la regidora ha recordat que l'Ajuntament engegarà pròximament programes encaminats a aquesta labor i que “l'objectiu és potenciar les habilitats personals bàsiques per al maneig i prevenció de situacions de risc en els joves escolars d'edats compreses entre 12 a 19 anys”.

    Respecte a la resta de programes que desenvolupa la UPCCA, Aguilella ha assegurat que “es continuarà treballant en col·laboració amb les associacions i fundacions relacionades amb la prevenció”. En aquesta mateixa línia, la tinent d'alcalde de l'àrea de Política Social de l'Ajuntament d'Onda, Mari Carmen Aguilella, ha mantingut el compromís de continuar amb les campanyes de prevenció que fins ara es vénen desenvolupant.

     

    Pujar