elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Onda sol·licita més de 450.000 euros per a dos nous programes d'ocupació per a joves

L'Ajuntament d'Onda sol·licita més de 450.000 euros per a dos nous programes d'ocupació per a joves

    L'actual equip de govern de l'Ajuntament d'Onda liderat per l'actual alcalde Ximo Huguet, ha sol·licitat aproximadament 450.000 euros per a dos nous programes d'ocupació en la localitat que ocuparan i formaran a 31 joves durant un any. L'alcalde de la localitat, Ximo Huguet, ha destacat que “des de l'inici de legislatura, l'ocupació ha estat una prioritat per a l'actual equip de govern. Sabíem que és el major problema al qual ens enfrontàvem i que les competències que teníem eren molt limitades, però hem treballat en la mesura de les nostres possibilitats per a atenuar aquesta situació” i ha afegit que “pel que es pot veure, hem fet un gran treball, ja que des que arribem a l'Ajuntament, la taxa d'atur s'ha reduït a Onda del 30 al 14%”.

    En aquest cas, s'ha sol·licitat a la Conselleria uns 245.000 euros per al programa EMPUJU, de contractació per a joves, que emprarà i formarà a 16 persones que faran tasques de serveis múltiples, durant 12 mesos a jornada completa. A més, ha sol·licitat 210.000 euros per al programa EMCUJU, per a joves qualificats, que formarà i contractarà a 15 joves titulats, durant 12 mesos a jornada completa. Per a això, el consistori destinarà 310.000 euros per a sufragar el cost total.

    Huguet ha explicat que “són programes que han donat els seus fruits a vegades anteriors i per això, seguint amb una gestió responsable, hem tornat a sol·licitar a la Generalitat i fomentant-los en la nostra localitat” i ha conclòs dient que “l'oferta que tenim a Onda per a la formació i l'ocupació és una de les més grans de la província. Aquest any, sol·licitem de nou aquestes ajuda perquè el nostre objectiu era fer tot el que estigui a les nostres mans per a crear ocupació però sempre que fora de qualitat, ja que és la clau per a un bon desenvolupament de la vida de les persones”.

    Pujar