elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Onda reparteix cartells en valencià amb els productes més comuns del Mercat Municipal

L'Ajuntament d'Onda reparteix cartells en valencià amb els productes més comuns del Mercat Municipal
  • Campanya de Promoció del Valencià per a venedors i clients promoguda per l'Agència de Promoció del Valencià AVIVA Onda

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Onda reparteix cartells en valencià amb els productes més comuns del Mercat Municipal - (foto 2)

L'Ajuntament d'Onda reparteix etiquetes per a posar els preus i cartells amb els noms dels productes en llengua valenciana per a promoure el seu ús entre venedors i clients.

Esta és una campanya de Promoció del Valencià impulsada per l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Onda en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes, i la regidora de Promoció Econòmica, María Baila,  van conversar amb els comerciants sobre l'ús del valencià en la seua activitat diària i van repartir les fitxes amb els noms dels diferents productes, així com les etiquetes per a indicar-ne el preu.

«En el Mercat Municipal habitualment es parla en valencià entre els venedors i clients però, a l'hora d'escriure els preus, els productes solen indicar-se en castellà. Des de l’Ajuntament volem promocionar l’ús escrit del valencià, per això hem repartit cartells,

fitxes de vocabularis específics i etiquetes per a posar els preus. Així fomentem que una llengua tan viva al nostre poble com és el valencià estiga present també en l’àmbit escrit», ha subratllat Badenes.

Pujar