9 d’abril de 2020 9/4/20

L'Ajuntament d'Onda reparteix cartells en valencià amb els productes més comuns del Mercat Municipal

L'Ajuntament d'Onda reparteix cartells en valencià amb els productes més comuns del Mercat Municipal - (foto 1)
  • Campanya de Promoció del Valencià per a venedors i clients promoguda per l'Agència de Promoció del Valencià AVIVA Onda

MÉS FOTOS
L'Ajuntament d'Onda reparteix cartells en valencià amb els productes més comuns del Mercat Municipal - (foto 2)

L'Ajuntament d'Onda reparteix etiquetes per a posar els preus i cartells amb els noms dels productes en llengua valenciana per a promoure el seu ús entre venedors i clients.

Esta és una campanya de Promoció del Valencià impulsada per l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA Onda en col·laboració amb l’Acadèmia Valenciana de la Llengua.

La regidora d'Educació i Formació, Estela Badenes, i la regidora de Promoció Econòmica, María Baila,  van conversar amb els comerciants sobre l'ús del valencià en la seua activitat diària i van repartir les fitxes amb els noms dels diferents productes, així com les etiquetes per a indicar-ne el preu.

«En el Mercat Municipal habitualment es parla en valencià entre els venedors i clients però, a l'hora d'escriure els preus, els productes solen indicar-se en castellà. Des de l’Ajuntament volem promocionar l’ús escrit del valencià, per això hem repartit cartells,

fitxes de vocabularis específics i etiquetes per a posar els preus. Així fomentem que una llengua tan viva al nostre poble com és el valencià estiga present també en l’àmbit escrit», ha subratllat Badenes.

Pujar