elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament d'Onda continua amb la neteja de diversos camins rurals

L'Ajuntament d'Onda continua amb la neteja de diversos camins rurals
  • La Brigada Verda està duent a terme un pla de manteniment d'aquests vials per a millorar el seu estat de conservació i reduir el risc d'incendi forestal

L'Ajuntament d'Onda continua amb la campanya de neteja de camins rurals del terme municipal per al manteniment i millora de l'estat de conservació d'aquests vials i augment de la seguretat i visibilitat. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet ha manifestat que "la Brigada Verda que vam engegar, a través de l'àrea de Territori, Sostenibilitat i Dinamització Econòmica que gestiona el tinent d'alcalde Ángel Badenas, està duent a terme aquests treballs que se centren en l'esbrosse i neteja dels camins i els seus marges. Durant els mesos estivals, l'activitat en aquestes zones augmenta, ja que molts onders fan ús d'aquests vials per a accedir a les seves residències d'estiu, per açò comencem a treballar a l'abril en el condicionament i seguim duent a terme millores importants. A més, s'han intensificat els treballs en diferents zones rurals amb la finalitat de reduir el risc d'incendi forestal".

L'alcalde ha destacat que "tots els peons que treballen en aquesta Brigada Verda compten amb un certificat de professionalitat que van obtenir a través del Taller d'Ocupació que va engegar l'Ajuntament de 'Treballs auxiliars en conservació i millores de muntanyes'. És satisfactori veure que l'aposta d'aquest equip de govern per la formació dels aturats onders haja donat els seus fruits i gràcies a açò diverses persones han trobat oportunitats en el mercat laboral". Alguns d'aquests treballs s'han desenvolupat en zones com la travessia del Tossalet que va a l'antic col·legi Monteblanco, el camí de l'Aguillador, el camí La Pica, l'antic camí del Carmen o el camí de la Llidona. Així mateix, també s'ha actuat de forma més intensa en la zona del Salvador perquè present un perfecte estat.

Huguet ha conclòs dient que "volem mantenir, dins de la mesura de les nostres possibilitats, el terme municipal en el millor estat de conservació possible. És per açò pel que invertim en la neteja d'aquests camins, però també, com vam anunciar recentment, introduïm millores en la pavimentació de diversos vials rurals que milloren els accessos a la ciutat i la seguretat dels usuaris. Onda té una gran superfície no urbana i és la voluntat d'aquest equip de govern fer una gestió responsable per a tenir-la en les millors condicions possibles, si a més, amb açò ajudem a generar oportunitats d'ocupació, estem proporcionant un doble servei a la ciutadania i millorant la seva qualitat de vida".

Pujar