elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'Ajuntament aconsegueix 25.000 euros per al foment de la Ciutat Saludable

L'Ajuntament aconsegueix 25.000 euros  per al foment de la Ciutat Saludable
  • El consistori rep ajudes del Ministeri de Sanitat i de la Xarxa Salut de la Generalitat Valenciana per a activitats relacionades amb la salut

MÉS FOTOS
L'Ajuntament aconsegueix 25.000 euros  per al foment de la Ciutat Saludable - (foto 2)

L'Ajuntament d'Onda ha aconseguit prop de 25.000 euros per a desenvolupar activitats que fomenten la vida saludable. L'alcalde d'Onda, Ximo Huguet, ha explicat que “anem a invertir aquestes ajudes en el foment d'activitats relacionades amb la salut. Cal recordar que Onda està dins de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables com una localitat que fomenta la vida sana, ja que aquest equip de govern pensa que una ciutat saludable és un municipi amb major qualitat de vida entre la seva ciutadania”.

Així, aquestes subvencions es divideixen en les aconseguides a través de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i que atorga el Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social i que estan xifrades en 10.905,86 euros per a activitats formatives +Salut i 4.480,88 euros per a fomentar un envelliment actiu, un dels pilars dels projectes de ciutat saludable. A més, Onda rebrà 9.015 euros de la Xarxa Salut de la Generalitat Valenciana.

D'aquesta manera, l'alcalde ha conclòs dient que “per a nosaltres un àrea tan important com la de la salut és un pilar fonamental en el projecte de ciutat que estem desenvolupant i que volem per al nostre futur. Per açò, demanem la col·laboració d'altres administracions perquè col·laboren amb nosaltres en el desenvolupament d'aquests projectes i invertisquen a Onda allò que la seva ciutadania es mereix. A més, la concessió d'aquestes ajudes és un reconeixement de les altres institucions que aquest equip de govern té un projecte fiable i ha dut a terme una gestió responsable per a preparar projectes atractius que fomenten la vida saludable entre els seus veïns”.

Pujar