elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Fira d'Onda 2024: confirmats els bous de Torrestrella per al primer tancament

Fira d'Onda 2024: confirmats els bous de Torrestrella per al primer tancament
  • El dissabte 26 d'octubre, sis imponents bous braus de la canviada de nom ramaderia de Torrestrella correran al costat de milers d'aficionats taurins pels carrers del municipi

MÉS FOTOS
Fira d'Onda 2024: confirmats els bous de Torrestrella per al primer tancament - (foto 2)

L'emoció i la tradició es fusionen una vegada més a Onda amb la presentació del primer ferro dels tancaments de Fira d’Onda 2024. Dissabte que ve 26 d'octubre, sis imponents bous braus de la canviada de nom ramaderia de Torrestrella correran al costat de milers d'aficionats taurins pels carrers del municipi.

Torrestrella, una emblemàtica ramaderia espanyola que va pertànyer al distingit rellonejador Álvaro Domecq Deu i està inscrita en la prestigiosa Unió de Criadors de Bous de Lídia, porta amb si una història d'excel·lència i autenticitat en la criança de bous braus. Reconeguts per les seues característiques morfològiques úniques i el seu comportament singular en la plaça, els bous de Torrestrella són una verdadera representació del llegat taurí espanyol.

La inclusió dels bous de Torrestrella en els tancaments de Fira d’Onda 2024 promet oferir als aficionats una experiència taurina inoblidable. Amb una trajectòria que inclou la seua participació en els tancaments de Pamplona en fins a 22 ocasions, els bous de Torrestrella són sinònim d'emoció, bravesa i autenticitat.

En esta línia, el regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, ha visitat la ramaderia, al costat dels membres de la Junta del Consell de Festes i ha ressaltat que “els tancaments de Fira unixen la passió per la tauromàquia amb la cultura i tradició d'Onda”. "La incorporació del ferro de Torrestrella com a tancament per a Fira d’Onda 2024 és una oportunitat per als aficionats taurins de viure una experiència única”, ha afegit.

 

Pujar