elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FIRA D'ONDA 2023

Fira 2023: Onda presenta els bous d'Isabel Flores i Ordi Gago

Fira 2023: Onda presenta els bous d'Isabel Flores i Ordi Gago
  • Pròximament es revelarà el cartell taurí al complet amb els bous de Domínguez Camacho i José Escolar per als tancaments del 26 i 28 d'octubre, respectivament

La Fira d’Onda, que se celebrarà del 20 al 29 d'octubre, tornarà a comptar amb les millors ramaderies espanyoles. L'Ajuntament ha presentat els astados que protagonitzaran el primer dissabte de Fira.

El gran protagonista de la Fira té per nom Garsa i és de la ramaderia Isabel Flores, de número 7 i Guarisme 9. Li acompanyarà en la vesprada del dissabte 21 d'octubre Pergaño de la ramaderia Encebada Gago, amb número 48 i Guarisme 9.

Sobre aquest tema, el regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig, ha destacat: “Estem orgullosos de presentar dos bous a l'altura de les grans ciutats amb tradició taurina d'Espanya”. “Pròximament donarem a conéixer el cartell taurí complet amb la resta de bous de les millors ramaderies del país perquè tant ondenses com a visitants puguen viure unes festes memorables”, ha afegit.

Regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig
Regidor de Festes i Tradicions, Sergio Puig

Cartell Taurí

Així mateix, el consistori presentarà pròximament el cartell taurí al complet amb els bous de les ramaderies de Domínguez Camacho per al tancament del dijous 26 d'octubre i per al dissabte 28 els astados de José Escolar.

Així, els bous braus, de prestigi internacional i trajectòria històrica, seran el millor al·licient perquè Onda torne a reunir milers d'aficionats al món taurí durant el mes vinent d'octubre. Aquesta primera part de l'imponent cartell taurí continua amb la línia dels últims anys i garanteix que els festejos ondenses compten amb el millor espectacle taurí.

Crea la Fira

El consistori ha revelat aquesta setmana el cartell que representarà Fira d’Onda 2023 sota el lema ‘Crega la Fira’ de l'autora ondense Rebeca Brun. El cartell guanyador de la present edició representa diversos motius relacionats amb les festes i el municipi com són la música, les tradicions, el patrimoni o la naturalesa. A més, l'obra mostra l'essència d'Onda i de la Fira a través del foment de l'ecologia.

Pujar