elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

“Estem farts d'aguantar les vostres marranadas”: queixa veïnal viral a una comunitat de veïns d'Onda

“Estem farts d'aguantar les vostres marranadas”: queixa veïnal viral a una comunitat de veïns d'Onda
  • En una comunitat de veïns, algú ha penjat un cartell cansat de veure brutícia en les escales i l'ascensor

Viure en comunitat suposa respectar unes normes bàsiques de convivència i respecte. A més, de mantindre netes les zones comunes.

Esta situació de companyonia entre veïns sembla que no es dona en algunes comunitats que han de recórrer a deixar missatges pegats en les parets de les zones comunes per a queixar-se d'alguna situació molesta.

Este és el cas d'Onda, on un veí ha penjat un cartell dirigit “a tots els porcs que viuen en este edifici” perquè “estem farts d'aguantar les vostres marranadas en zones comunes (escala i ascensor)”.

Cal recordar que esta setmana elperiodic.com publicava el missatge que havia penjat una persona en la façana d'un edifici de la Vall d'Uixó després de llegir que algú havia col·locat un cartell informant que les mascotes no facen les seues necessitats en la façana.

En l'escrit d'Onda publicat per @liosdevecinos, lamenten que “si esteu acostumats a tirar el fem al sòl podeu continuar fent-lo però dins de vostra piulara” i “si a la vostra casa no netegeu, és el vostre problema”.

El missatge continua amb una sèrie de preguntes dirigides a la persona o persones que no respecten les normes de convivència i higiene, i arremet contra assegurant que “no sabeu viure en comunitat amb el que ens hariáis un gran favor anant-vos a viure a qualsevol piulara que us aculla”.

MÉS FOTOS
“Estem farts d'aguantar les vostres marranadas”: queixa veïnal viral a una comunitat de veïns d'Onda - (foto 2)
Pujar