elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Emotiva ofrena a l'Esperança en el dilluns de Fira d'Onda

Emotiva ofrena a l'Esperança en el dilluns de Fira d'Onda
  • La Junta de Festes, autoritats, reines i dames, barris, penyes i veïns han rendit honors a la patrona d'aquesta localitat castellonenca

Galeria de fotos
Ofrena a la Mare de Déu de l'Esperança. Fira d'Onda 2021
Ofrena a la Mare de Déu de l'Esperança. Fira d'Onda 2021

Onda continua immersa en la Fira d'Onda, una edició molt esperada per veïns i visitants després d'un any de pandèmia en què les festes més populars de la localitat van haver de suspendre's. Ahir dilluns van rendir honors a la patrona, La nostra Senyora de l'Esperança. Així, la Junta de Festes, autoritats, reines i dames, barris, penyes i veïns han participat en l'ofrena a la patrona d'aquesta localitat castellonenca.

Després d'aquest emotiu i sentit acte de devoció cap a la patrona d'Onda, els ondenses han participat en la Missa solemne a l'Església de l'Asunción. Com a colofó a aquesta jornada, el conegut mag i il·lusionista Jorge Blass ha delectat amb els seus trucs al públic que es va congregar en el Teatre Mònaco.

L'alcaldessa d'Onda, Carmina Ballester, ha apuntat que “tots els actes de la Fira són especials, perquè cadascun dels ondenses té marcat en el programa els seus actes favorits dels més de 100 que hem programat, bé siguen els bous, els concerts, jocs infantils o activitats culturals. Hi ha diversitat per a tots els gustos i aficions”.

Els més xicotets van ser ahir els protagonistes del dilluns de Fira, festiu local, i van gaudir de l'animat i acolorida cercavila infantil que va comptar amb la participació dels col·legis, la Banda Jove de la Unió Musical Santa Cecilia i diferents associacions. Els xiquets van recórrer els carrers de la ciutat fins a arribar a la plaça Espanya, on van recollir els obsequis patrocinats per la Caixa Rural La nostra Senyora de l'Esperança i es van divertir amb el taller de circ organitzat per l'Ajuntament, emmarcat en el XIX Festival de Teatre i Animació Infantil, amb un teatre infantil a la vesprada a càrrec de la companyia Scura Splats.

Al migdia les penyes van compartir jornada gastronòmica i festiva en les tradicionals paelles que s'han elaborat en l'exterior del recinte multiusos.

Fira sense soroll ni llums

D'altra banda, cal destacar que hui dimarts la fira d'atraccions, de 17 a 19 hores, pararà les llums i música amb l'objectiu que puguen gaudir de les atraccions els xiquets i xiquetes amb autisme, sensibles als sorolls i llums. Una iniciativa que ja es va realitzar l'any passat, a demanda dels pares, i s'amplia enguany a tres vesprades.

 

Pujar