elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un emocionat Manolo García plena el multiusos d'Onda en l'inici del seu gira

Un emocionat Manolo García plena el multiusos d'Onda en l'inici del seu gira
  • Més de 3.000 persones coregen les cançons de sempre i l'artista demostra la seua força sobre l'escenari

Galeria de fotos
Concert de Manolo Garcia a Onda 2022
Concert de Manolo Garcia a Onda 2022

Manolo García no va defraudar anit a Onda. El Recinte Multiusos de la localitat castellonenca va acollir el concert que obri la gira del cantant català.

Malgrat haver passat el covid, infecció a la qual va fer referència en diversos moments del concert, el polifacètic artista va demostrar la seua força sobre l'escenari i va trobar a Onda un públic lliurat que van corejar les cançons més emblemàtiques de l'artista.

‘Insurrecció’ va ser el tema triat per a obrir el concert i les 3.000 persones que van acudir al concert van embogir amb un dels temes més emblemàtics de Manolo García.

Durant el concert, el cantant va presentar el seu últim treball d'estudi compost per un doble àlbum i que inclou els títols La meua Vida en Mart i Desficacis Plomats.

Entre el públic, diverses generacions, seguidors de Manolo García des dels seus inicis, alguna cosa que va destacar el cantant que es va acostar en diverses ocasions a la primera línia per a atendre les peticions dels fans que li van regalar des d'un ram de flors fins a un barret, detalls que va agrair el cantant.

Cal recordar que aquest concert forma part del cicle ‘Juny musical’ que ha posat en marxa l'Ajuntament d'Onda pel qual també passaran altres artistes com Melody i Jadel.

Pujar