elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial

Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial
  • L’associació de la premsa esportiva de Castelló tria a Diego com el millor esportista de 2023

Diego López Fernández, més conegut com a Diego d'Onda, va viure en la nit del passat divendres un dels seus dies més especials, perquè va ser reconegut com el millor esportista absolut de 2023 en la XXVI Gala de l'Esport Provincial, celebrat en els Salons de Lledó Encant.

L'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló (APDCS) va voler posar en valor l'esforç i dedicació del jove pilotari onder; triat com a MVP en l'últim MUNDIAL de pilota.

L'esportista d’Onda va rebre de mans de la presidenta de l'Associació de la Premsa, Yolanda Peris, i del diputat d'Esports, Iván Sánchez, el seu guardó en un acte en el qual va haver-hi més de 40 premiats i que va tornar a ser la gran festa de l'esport provincial.

El diputat d'esports va manifestar que: "Diego als seus 19 anys va aconseguir escriure el seu nom en la història de la pilota valenciana després de proclamar-se campió del món. I realitzar una temporada excepcional disputant la fase final del campionat professional individual d'Escala i Corda, així com aconseguir un campionat d'Europa de clubs i un subcampionat consecutivament; estant classificat per a disputar la Copa 2 professional d'Escala i Corda el pròxim 9 de desembre en el Trinquet de Vilamarxant".

També la presidenta de l'Associació de la Premsa Esportiva de Castelló, va incidir en la magnífica temporada realitzada pel jugador d'Onda. "El que li ha portat a ser el màxim aspirant a la nominació de la Gala d'enguany. Alhora que hem volgut donar la visibilitat que li correspon al nostre esport autòcton per excel·lència”.

Diego en la seua intervenció va posar en valor tots els beneficis de la pràctica de pilota valenciana i va incidir en la gran diferència existent encara hui dia, entre els esports considerats majoritaris i la resta, quant al temps que se'ls dedica en la premsa, tant escrita com radiofònica o televisiva. També es va mostrar agraït amb la labor tan important dels pares i mares, tant en l'educació esportiva dels seus fills, com en el necessari acompanyament a entrenaments i competicions.

A l'acte també va assistir el regidor d'esports de l'Ajuntament d'Onda; José Vicente Iserte, que va voler acompanyar en aquest acte al jove onder.

MÉS FOTOS
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 2)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 3)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 4)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 5)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 6)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 7)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 8)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 9)
Diego d'Onda, protagonista de la gala de l'esport provincial - (foto 10)
Pujar