19 de setembre de 2020 19/9/20

El Club Pilotari Onda guanya la final del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda de segona categoria i puja a primera

El Club Pilotari Onda guanya la final del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda de segona categoria i puja a primera - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Club Pilotari Onda guanya la final del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda de segona categoria i puja a primera - (foto 2)
  El Club Pilotari Onda guanya la final del Campionat Autonòmic d’Escala i Corda de segona categoria i puja a primera - (foto 3)

  Dissabte passat en el Trinquet Municipal de la Pobla de Vallbona es va produir un fet històric per al Club Pilotari Onda. Es va guanyar per primera vegada en la seua història una final de segona categoria d'Escala i Corda, aconseguint l'ascens directe a la màxima categoria de la modalitat de Trinquet més popular a la Comunitat Valenciana.

  I el millor no fou l'aconseguir aquest ascens, sinó la manera d'aconseguir-lo, ja que els onders van realitzar la millor partida de la seua història, perquè van jugar a la perfecció, sense fissures.

  El resultat final de 60-15 per als d'Onda, diu molt de la contundència de l'equip format per Diego, Alex, Paco i José Luis.

  L'equip de Murla (Alacant) no va ser rival fàcil, perquè no es va entregar en cap moment i van lluitar fins al final; però els onders van estar molt concentrats durant tota la partida i la gran pegada del mitger alacantí Manel, sempre tènia resposta amb major contundència per part dels jugadors d'Onda, que tan sols van mostrar alguna xicoteta feblesa en la “ferida”.

  Diego López, va estar perfecte fent el “dau” i jugant tant de “rebot” com de “volea” pilotes molt complicades.

  Alex Catalán, molt concentrat durant tota la partida, fou inexpugnable per dalt i amb la seua “volea” i “bot de braç” va fer molt de mal als de Murla.

  Paco Castillo, va realitzar la millor partida que li hem vist fins al moment, responent a pilotes molt difícils i solventan-les amb gran encert.

  José Luis Navarro, va començar amb algunes dubtes en el traure, però poc a poc va anar entrant en la partida, resolvent amb gran encert la “ferida” al “dau” dels alacantins.

  Des d'aqueixes pàgines agrair a l'afició ondera que es va desplaçar a la localitat valenciana per a animar “in situ” als nostres jugadors, així a l'Ajuntament d'Onda i en particular al regidor d'esports José Vicente Iserte que també va estar en tot moment donant el suport necessari per a aconseguir aquest títol.

  Van entregar els trofeus Iris Marco, regidora d'esports de l'Ajuntament de la Pobla de Vallbona i José Vicente Iserte, regidor d'esports de l'Ajuntament d'Onda.

  Pujar