elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CCOO guanya les eleccions en una empresa d'Onda que va acomiadar a les dues treballadores que encapçalaven la candidatura

CCOO guanya les eleccions en una empresa d'Onda que va acomiadar a les dues treballadores que encapçalaven la candidatura
  • Aquest sindicat compta amb nou delegades de les 13 que s'elegien en les primeres eleccions

Comissions Obreres ha guanyat les eleccions en l'empresa Frutinter d'Onda, aconseguint 9 delegades de les 13 que s'elegien en les primeres eleccions.

Així, CCOO ha obtingut 174 vots en les eleccions que van tenir lloc la setmana passada, enfront dels 81 que ha obtingut l'altre sindicat que concorria als comicis.

Cal recordar que aquest sindicat ja va denunciar que l'empresa de manipulat de cítrics va acomiadar a dues empleades que encapçalaven la candidatura. L'acomiadament per part de Frutinter es va produir quinze dies abans que la plantilla trie al Comitè d'Empresa, segons explicava en la seua comunicat CCOO, assegurant que “ha decidit acomiadar a les dues companyes que han sigut les precursores de la candidatura per a la celebració de les primeres votacions democràtiques en l'empresa".
Des de CCOO han explicat en un comunicat, després de les eleccions, que "fa a penes quatre anys que se celebraven les primeres eleccions en l'empresa Frutinter, de Castelló amb la plantilla de collidors", aconseguint solament dos representants dels tretze que es triaven.

Quatre anys després, s'han celebrat de nou les eleccions amb les persones de recol·lecció i CCOO d'indústria, "s'alçava amb la majoria en el comitè, donant-li la volta obtenint 7 dels 13 representants que calia renovar".

Pujar