elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

CCOO denuncia a un magatzem de Vila-real per l'acomiadament dels dos caps de llista a les eleccions sindicals

CCOO denuncia a un magatzem de Vila-real per l'acomiadament dels dos caps de llista a les eleccions sindicals
  • L'empresa castellonenca celebrarà les eleccions sindicals per primera vegada el pròxim 1 d'abril

El sindicat Comissions Obreres ha denunciat l'acomiadament de dues treballadores d'una empresa de manipulats de cítrics de Vila-real que encapçalaven la candidatura d'aquest sindicat en el centre de treball que l'empresa té a Onda.

El pròxim 1 d'abril se celebraran les primeres eleccions sindicals en aquesta empresa que fins al moment no comptava amb representació dels treballadors.

L'acomiadament per part de Frutinter s'ha produït quinze dies abans que la plantilla trie al Comitè d'Empresa, segons explica en un comunicat CCOO, assegurant que “ha decidit acomiadar a les dues companyes que han sigut les precursores de la candidatura per a la celebració de les primeres votacions democràtiques en l'empresa".

Elperiodic.com s'ha posat en contacte, sense èxit, en diverses ocasions amb els responsables de recursos humans d'aquest magatzem de cítrics per a arreplegar la versió de l'empresa.

Denúncia davant inspecció de treball

Així doncs, CCOO assegura que denunciarà davant la inspecció de treball i el jutjat social “l'actitud de l'empresa per a guanyar la nul·litat dels acomiadaments per vulneració de drets i així aconseguir el reingrés de les dues companyes”.

Per al sindicat, l'empresa és “conscient que CCOO guanyarà les eleccions sindicals i les persones que estan en la seua candidatura treballaran per a acabar amb l'ordene i comandament i la falta de democràcia”.

Pujar