25 de setembre de 2020 25/9/20

Carmina Ballester impulsarà el pla primera oportunitat per a la contractació de joves onders

Carmina Ballester impulsarà el pla primera oportunitat per a la contractació de joves onders - (foto 1)
  • El programa oferirà incentius fiscals per a la contractació de joves onders

La candidata a l'alcaldia d'Onda, Carmina Ballester, ha anunciat avui que impulsarà el pla Primera Oportunitat per a la contractació de joves d'Onda. Es tracta d'un complet paquet de mesures que “prioritzarà que els joves d'Onda tinguin una primera oportunitat laboral” i que se sumarà al paquet de mesures que la popular desenvoluparà per als joves a partir de la setmana que ve.

Ballester ha explicat que “som conscients que els joves tenen il·lusió per aconseguir tots els seus somnis i els seus reptes i, per a això necessiten una seguretat i una estabilitat, per la qual cosa impulsarem un programa amb el qual les empreses sabran que tindran incentius fiscals per la contractació de gent jove d'Onda”.

Al mateix temps, “posarem en marxa altres plans d'ocupació que ens il·lusionen molt, com el que tenim previst per a dones ondenses, especialment víctimes de violència de gènere; el que tenim previst per als majors de 45 anys; o el que tenim ideat per als ondenses amb diversitat funcional. Perquè tots tinguin igualtat d'oportunitats i possibilitats de guanyar-se un futur”.

Carmina Ballester vol comptar amb tots els sectors productius d'Onda i, per això, “farem una aposta específica per a la ceràmica, pel comerç, el turisme, la indústria o la construcció” i sobretot “estarem pendents d'impulsar i donar suport als emprenedors”.

Pujar