elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VÍDEO | A presó després de colpejar a un home i causar-li greus ferides a Oliva

Intenta matar a colps a un home a Oliva
Intenta matar a colps a un home a Oliva
  • La víctima, que es trobava asseguda en el seient del cotxe, va ser incapaç de defensar-se de l'atac, havent de ser traslladat a l'hospital ferit de gravetat

MÉS FOTOS
VÍDEO | A presó després de colpejar a un home i causar-li greus ferides a Oliva - (foto 2)

La Guàrdia Civil de València deté a un home de 31 anys i nacionalitat espanyola per un delicte d'homicidi en grau de temptativa i un altre de lesions greus. La víctima, un home britànic, era amic d'una persona que havia tingut desavinences amb l'autor.

A la fi del passat mes de juliol, dos amics britànics eixien passada la matinada del local de joc on havien estat passant la nit. Un d'ells va portar al seu amic a l'hotel on s'allotjava i va tornar al saló de joc. En arribar, diversos individus amb els quals el seu amic tenia unes desavinences van envoltar el vehicle.

Un d'ells va començar a colpejar-li a través de la finestreta del cotxe amb un objecte contundent en la cara i el tòrax, arribant a causar-li una ferida que va suposar la perforació de l'intestí. A conseqüència de les greus ferides, la víctima va haver de ser operada en dues ocasions.

Finalment, els agents encarregats del cas van aconseguir esbrinar la identitat dels participants, procedint-se a la detenció de l'autor d'un delicte de temptativa d'homicidi i un altre de lesions greus amb objecte perillós. L'autoritat judicial va decretar el seu immediat ingrés a la presó sense fiança.

De les diligències coneix el Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 dels de Gandia.

Pujar