elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV d’Oliva presenta a la número 7 de la seua candidatura Rosana Berbegall

El PSPV d’Oliva presenta a la número 7 de la seua candidatura Rosana Berbegall
  • És oficial de notaria amb més de 25 anys d’experiència

Una dona del seu barri, arrelada a la ciutat i de família coneguda per tota la població com la família dels “queixalos”, Rosana Berbegall és la número 7 en la llista que ha format i està presentant Ana Morell i el grup municipal socialista d’Oliva.

Rosana és oficial de notaria des de l’any 1997. Ha nascut, crescut i viscut tota la vida a Oliva. No és la primera vegada que es presenta pel partit socialista en unes eleccions municipals, però segons ella mateix “aquest és el moment de canviar definitivament Oliva. Tinc la necessitat de contribuir en tot allò que siga possible per transformar Oliva i seguir el camí que ja han iniciat els meus companys i companyes. Per això, dic si a Ana Morell i l’equip socialista, perquè junts i juntes anem a seguir transformant Oliva”. Berbegall ocuparà la sèptima plaça, mantenint d’aquesta forma la llista cremallera que presenta com a candidatura el PSPV d’Oliva per a les pròximes eleccions municipals del 28 de maig.

La cap de llista socialista d’Oliva, Ana Morell ha agraït la predisposició i acceptació de Rosana “des del primer moment que li ho vam proposar, va dir que si, conveçuda, amb ganes de sumar des de la seva experiència vital i laboral i aportar treball, bon fer i professionalitat a la gestió administrativa del nostre Ajuntament. De segur que junts i juntes anem a fer que l’agilitat administrativa, siga una realitat”, ha declarat Morell.

Pujar