elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV d’Oliva presenta al número 10 de la seua candidatura: José Luis Llorca "Chorro"

El PSPV d’Oliva presenta al número 10 de la seua candidatura: José Luis Llorca "Chorro"
  • Llorca: “L’Administració Pública Local ha de treballar per ser el més humana, accessible i àgil possible i amb l’equip de persones que acompanyen a Ana Morell fan que crega que això és possible”

La última de les incògnites de la llista dels socialistes d’Oliva fins ara, era qui ocuparia la plaça número 10 de la candidatura. Aquesta posició, és clau i molt significativa en la configuració de la llista ja que amb la figura del candidat escollit s’ha apostat per part d’Ana Morell i el seu equip per una persona de consens, amb una atenció al ciutadà impecable i amb més de 35 anys d’experiència en la casa consistorial d’Oliva.

Hui la candidata socialista, ha presentat a José Luis Llorca, més conegut com “Chorro”, per ocupar la plaça del número 10 que l’acompanyaran en la llista electoral en els comicis del proper 28 de maig.

El propi José Luis ha declarat que “m’he sumat a aquesta aventura amb Ana Morell i el grup humà que treballen amb ella, perquè la conec, perquè crec en allò que fan, crec en el seu caràcter positiu i treballador i sé que van a aconseguir moltes coses per la seua constància i tenacitat. Jo vull aportar i sumar tot el que puga per que millore Oliva”.

Gran coneixedor del funcionament de l’Ajuntament, Llorca ha treballat més de 35 anys en diferents tasques en la casa consistorial. L’any passat es va jubilar, però no ha deixat de tindre contacte amb tots i totes les responsables polítics amb els que guarda una magnífica relació. Mostra del seu caràcter afable, accesible i amb una clara disposició de servei públic.

La candidata a l’alcaldia d’Oliva dels socialistes, Ana Morell ha agraït a Llorca la decisió de formar part de la candidatura socialista, ja que, segons la pròpia Morell, “José Luis és la persona perfecta per ajudar-nos a millorar la nostra relació amb la ciutadania des de la seua accessibilitat, humanitat i coneixement de la ciutat d’Oliva”, ha expressat l’alcaldable socialista.

Pujar