elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PSPV d'Oliva presenta al número 8 de la candidatura: Guillem Savall, graduat en relacions laborals i recursos humans

El PSPV d'Oliva presenta al número 8 de la candidatura: Guillem Savall, graduat en relacions laborals i recursos humans
  • “Estic en l’equip d’Ana Morell perquè és un projecte reptador i al·lucinant, perquè les persones que el conformem estem formades i tenim experiència i perquè pense que entre tots podem millorar Oliva”

Poc a poc van coneixent-se els noms dels candidats i candidates que ocuparan les primeres posicions en la llista socialista d’Oliva, de cara a les eleccions municipals del proper 28 de maig. Hui és el torn del candidat que ocuparà la posició número 8 en la llista cremallera que ha confeccionat el PSPV: Guillem Savall.  “Em considere una persona constant, disciplinat i amant dels animals”.

Aquesta ha sigut la carta de presentació que aquest jove veí d’Oliva, Graduat en Relacions Laborals i Recursos Humans i que ha treballat com a Tècnic de Recursos Humans en empreses multinacionals ha volgut mostrar per a que la ciutadania olivense el conega.

A més, Savall ha reconegut que “estic en l’equip d’Ana Morell perquè és un projecte reptador i al·lucinant, perquè les persones que el conformem estem formades i tenim experiència i perquè pense que entre tots podem millorar Oliva”, ha expressat el candidat socialista.

La líder dels socialistes d’Oliva, Ana Morell ha manifestat la seua satisfacció per poder comptar amb Guillem pel seu perfil professional, però també per les qualitats personals, ja que “Guillem és un home de gran integritat, amb una capacitat innata per a aconseguir el consens, sempre amb el respecte i la diplomàcia que el caracteritzen. Oliva necessita joves com ell per a demostrar que la política es pot fer des de l’amabilitat i el respecte” ha destacat Morell del seu “fitxatge” per a la llsita de la candidatura socialista.

Pujar