elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva Turisme presenta la final del Circuit Nacional 2023 Spain WingFoil League

Oliva Turisme presenta la final del Circuit Nacional 2023 Spain WingFoil League

  El Palau Alameda de València ha sigut l'escenari de la presentació del Campionat d'España Wingfoil i l'Autonòmic en la modalitat de Surf Freestyle, que tindran lloc en platges d'Oliva del 16 al 18 de juny.

  Oliva és una de les destinacions que des de 2017, i ininterrompudament, alberga proves dels Circuits Nacionals de Wingfoil o Kiteboarding, i en aquest any 2023 serà la seu de la Final del Circuit Nacional de Wingfoil, on els millors esportistes nacionals disputaran el títol en les disciplines de Surf Freestyle i Surf Slalom.

  El Circuit SWL 2023 finalitzarà a Oliva, del 16 al 18 de juny, amb el suport de la Federació Espanyola de Vela i el Club Nàutic Oliva, on es disputaran els títols oficials i on a més es coneixeran als guanyadors del Circuit Nacional 2023 en les modalitats de Surf Freestyle i Surf Slalom que ara mateix lideren Nia Suardíaz en la categoria femenina en totes dues disciplines, Jerome Cloetens en el Freestyle masculí i Gunnar Biniash en Slalom masculí.

  Els millors esportistes nacionals ja han confirmat la seua assistència, destacant la presència dels joves valors d'aquest esport que ja van brillar en la primera GWA Youth World Cup 2022 celebrada a Oliva, sengles campions del món en les seues diferents categories: Nia Suardíaz en U19, Xavi Coor en U16 o Nathan Berguer en U14.

  En aquesta presentació, Kino Calafat, regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Oliva va ressaltar la importància de realitzar la presentació a València ja que “és important que tota la província conega els esdeveniments esportius que es realitzen a Oliva i que posicionen la nostra platja com un lloc de referència per a la pràctica del turisme actiu i com a lloc de vacances de qualitat”.

  Per part seua, Juan Antonio Martín (Peluka) CEO de l’Spain Wingfoil League i Spain Kiteboarding League, va agrair el suport incondicional d'Oliva Turisme durant aquests set anys de projecte i va posar de manifest la importància de tots i cadascun dels empresaris valencians que donaven suport a l'esdeveniment, especialment a aquells que van apostar en l'arrancada de la SKL en 2017, quan el projecte encara estava per desenvolupar-se i no tenia cap referent mediàtic ni organitzatiu. Seguros Mocholí dirigida per Alejandro Mocholí, Divisió Nautica distribuïdor de F One o Manera i Nacho Rees amb els seus diferents locals d'hostaleria (Laydown Beach o Palau Alameda), són empresaris que han donat suport a la SKL i ara la SWL des dels seus inicis, sumats a empreses com Oliva Nova Resort, Club Nàutic Oliva o Castrum Brewery fan possible que Oliva continue posicionant-se en el Turisme Esportiu amb proves de nivell com és aquest Campionat d'Espanya Wingfoil que es durà a terme enguany.

  Es creu que la competició comptarà amb uns 40 esportistes, vinguts de tota Espanya (Catalunya, València, Canàries, i Andalusia principalment) on podrem gaudir de l'espectacle dels millors especialistes. La flota nacional destaca per la seua joventut i pel seu gran paper en la Youth World Cup de Wingfoil de l'any passat, on Espanya va aconseguir diversos pòdiums - Nia Suardiaz, Campiona del Món U19 en Freestyle i Slalom. - Xavi Corr, Campió del Món U16 en Freestyle i Slalom. - Nathan Berger, Campió del Món U14 Freestyle. - Martín Tieles, tercer del Món U19 Freestyle.

  MÉS FOTOS
  Oliva Turisme presenta la final del Circuit Nacional 2023 Spain WingFoil League - (foto 2)
  Oliva Turisme presenta la final del Circuit Nacional 2023 Spain WingFoil League - (foto 3)
  Pujar