elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva es promociona com a destinació turística de qualitat en ARATUR, el salón aragónes del turisme

Oliva es promociona com a destinació turística de qualitat en ARATUR, el salón aragónes del turisme
  • Oliva es presenta com una destinació natural que conjumina els espais naturals la cultura, la gastronomia i el patrimoni amb les moltes experiències esportives de les quals es pot gaudir

  • Es realitza del 13 al 15 de maig a Saragossa

MÉS FOTOS
Oliva es promociona com a destinació turística de qualitat en ARATUR, el salón aragónes del turisme - (foto 2)
Oliva es promociona com a destinació turística de qualitat en ARATUR, el salón aragónes del turisme - (foto 3)

Oliva participa en la 16 edició del Salón Aragonés del Turismo, ARATUR, que es realitza fins al diumenge, al Palau de Congressos de Saragossa. Es tracta d'una de les principals fires de la zona centre d'Espanya i la més important que es desenvolupa a Aragó.

De la mà de Turisme Comunitat Valenciana, la Delegació de Turisme d'Oliva acudeix al certamen de referència del sector turístic a Aragó, amb l'objectiu de promocionar la seua oferta turística i, d'aquesta manera, incrementar el turisme procedent de les tres províncies aragoneses.

Segons ha comentat el regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Oliva, Kino Calafat, en aquesta ocasió, “Oliva torna a ARATUR amb més força que mai, després de revalidar les nostres quatre banderes blaves”. Calafat ha destacat “l'oportunitat que suposa estar presents en aquest Salón del Turismo Aragonés, un esdeveniment que reuneix un mercat que busca una oferta turística basada en la naturalesa, la bona gastronomia, l'esport i la qualitat de les nostres platges, uns objectius que Oliva compleix al cent per cent”.

No podia faltar a aquesta cita d'oci, cultura i turisme, l'excel·lent gastronomia olivera que, per a l’ocasió, descobrirà a tot el públic del certamen els exquisits “figatells”. En aquesta circumstància seran els professionals de la xarxa de Centres CDT els qui facen un showcooking en directe per a promocionar un dels productes més típics de la cuina tradicional d'Oliva.

Sobre ARATUR

ARATUR 2022, serà una edició per a generar més confiança i mostrar la potencialitat del turisme com a generador de riquesa, oferint així una visió general de les diferents propostes de destinacions i ofertes vacacionals tant a Aragó, com en altres llocs d'Espanya i del món. Tot això, amb la finalitat de permetre la trobada de la cadena de valor de la indústria turística.

El turisme d'oci fa que ARATUR s'haja convertit en un punt d'interés obligat per a tots aquells que volen conéixer i planificar les seues pròximes vacances. ARATUR es conforma novament com el gran aparador per a la promoció turística i afavoreix que la ciutadania planifique les seues vacances, atenent les destinacions i paquets vacacionals que els ofereixen les marques expositores. Així, en el Salón Aragonés del Turismo es poden trobar itineraris per a conéixer més de prop el nostre territori, viatjar a qualsevol lloc de la costa espanyola o planificar una escapada a una destinació exòtica.

Pujar