elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva inaugura Duna Market, l'aposta de turisme per a un oci de qualitat dirigit a tots els públics

Oliva inaugura Duna Market, l'aposta de turisme per a un oci de qualitat dirigit a tots els públics
  • La platja de Terranova-Burguera d'Oliva alberga el festival gastronòmic i d'oci familiar, amb un extens programa per a tots els públics

  • 13 furgoteques (food trucks), 32 concerts i actuacions en directe previstes per a juliol i agost, tallers de creativitat i sostenibilitat per als més xicotets, i activitats d'oci per a totes les edats conformen aquesta primera edició

MÉS FOTOS
Oliva inaugura Duna Market, l'aposta de turisme per a un oci de qualitat dirigit a tots els públics - (foto 2)

La primera edició de Duna Market ja ha obert les seues portes com la millor cita d'oci familiar a La Safor i un referent del turisme estival del litoral valencià.

Un espai de més de 4.000 m² amb una àmplia oferta lúdica, gastronòmica i artística per a tots els públics, en família o amb amics: 13 furgoteques, 32 concerts i actuacions en directe, activitats infantils, tallers.

Duna Market Oliva és una aposta d'Oliva Turisme per l'oci sostenible, la creativitat i la diversitat mentre es comparteix temps de qualitat amb família i amics. De fet, tal com ha comentat Kino Calafat, regidor de Turisme i Platges de l'Ajuntament d'Oliva aquesta va ser la primera premissa en començar a gestionar la possibilitat que Duna Market aterrara a Oliva: “Volíem proporcionar a tots els veïns, veïnes, turistes i visitants un lloc d'oci agradable, en el qual poder gaudir les nits d'estiu. És evident que durant el dia, Oliva té suficients recursos per a aprofitar l'estiu però és cert que trobàvem a faltar una oferta lúdica per a les nits d'estiu en família o amb amics”.

Situat a la platja de Terranova, amb entrada gratuïta i horari de 19.00 a 00.30 h, Duna Market Oliva ens garanteix una experiència gastronòmica, musical, artística de qualitat, a l'aire lliure i al costat del Mediterrani. A més, és un esdeveniment petfriendly i totalment sostenible en el qual s'han cuidat els detalls de mobiliari, envasos retornables i productes ecològics. És important assenyalar que l'espai és totalment accessible per a les persones amb mobilitat reduïda.

Tal com ha assenyalat, Calafat: “A Oliva Turisme volíem un esdeveniment en el qual tothom se sentira còmode i al qual poguérem assistir totes les persones. Enguany estarà un mes en funcionament, perquè volem comprovar el nivell d'atracció de públic i el seu funcionament, ja que no descartem ampliar-lo de cara al pròxim any”.

Actuacions i música en directe

Tots els dies, a partir de les 21 hores, està prevista l'actuació en directe de diferents propostes musicals i artístiques. Actuacions com el show de versions el pròxim 1 d'agost (interpretades per Luis Carrillo) o de Sergio del Bou (30 de juliol), el directe del músic Álex Finardi (el 5 i el 26 d'agost) i els concerts del duo acústic de Natali McPears & Pablo Monleón (el 2 i el 16 d'agost) li posen la banda sonora als capvespres a Oliva.

A més, Duna Market també tindrà l'actuació de Mamen Martinez, Pau Monteagudo, Cicco Tiñone o Lopez in the Air, entre molts altres artistes confirmats

Una proposta gastronòmica diferent per a cada dia de l'estiu

13 furgoteques s'han instal·lat ja en Duna Market Oliva. Cadascuna d'elles conté una proposta única i especial. Menjar ràpid amb les hamburgueses de Burger Garage, de carn de vaca gallega; els frànkfurt gurmet d'Oh My Dog; les pizzes de La Rodante; les aletes de Wings o les costelles BBQ són part del pla.

Croquetes, graella argentina, chorizos criollos, enrollats, creps o entrepans de tota mena es converteixen en el contrapunt dolç de la furgoteca  de Gofres o gelats i altres  capritxos de l'estiu.

Ací podeu consultar totes les furgoteques ( food trucks) disponibles

Pujar