elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació

Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació
  • La Regidoria d’Educació que encapçala la vicealcaldessa, Ana Morell i la Federació de Falles d’Oliva, amb la seua Fallera Major 2023, Estefania Chover Peiró al capdavant, han organitzat aquesta activitat que feia 3 anys que no es realitza

MÉS FOTOS
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 2)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 3)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 4)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 5)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 6)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 7)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 8)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 9)
Oliva dóna inici a les Falles amb la mascletà ecològica amb 2000 alumnes al Parc de l’Estació - (foto 10)

La ciutat d’Oliva ja està en Falles. Així ho han fet saber a tota la ciutadania els més de 2.000 alumnes que s’han congregat al Parc de l’Estació per llançar junts un missatge sonor ben potent en la que ha sigut la tercera edició de la mascletà ecològica. Des de 2020, a causa a la pandèmia no s’havia tornat a fer aquesta festa de soroll, comboi que marca l’inici de les falles per a l’alumnat d’Oliva.

Tots els centres educatius, excepte el CEIP Alfadalí que ja tenia programada la cremà de la seua falla escolar, han acudit al punt de trobada, el Parc de l’Estació, puntualment, a les 11 hores. Fins i tot, els xiquets i xiquetes de l’Escoleta Infantil El Boriol, han fet l’esforç de assistir, desplaçant-se des de la platja per no faltar a la cita.

L’acte, ha comptat amb l’animació prèvia del locutor professional de ràdio, Toni Arribas, i ha estat presentat per la regidoria d’Educació, la vicealcaldessa Ana Morell qui ha volgut “agrair la presència dels membres de la corporació municipal, la Junta Local Fallera d’Oliva i la seua presidenta, Ramona Pérez i per descomptat de tot l’alumnat que ha pogut assistir a questa festa del soroll sostenible. Gràcies als centres educatius que ho heu fet possible 3 anys després. Amb aquesta mascletà, anem a donar inici a les millors Falles de la Història i anem a fer-ho amb el vostre esforç, treball i entusiasme”, ha manifestat Morell.

A continuació, ha pres la paraula, Estefania Chover, Fallera Major d’Oliva 2023, que acompanyada per la seua cort d’Honor i de tota la Junta Local Fallera han demanat a l’alumnat que donara inici a la mascletà ecològica de 2023. Una actuació que ha durat uns 6 minuts de rebombori, coordinació, il·lusió i festa.  

Vos deixem una recopilació d’imatges que anirem completant segons ens facen arribar al correu de comunicació de l’Ajuntament d’Oliva (mmorant@oliva.es) les fotos dels i les participants o familiars.

Aprofitem l’ocasió per a desitjar a tota la ciutadania, des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva i la Federació de Falles, unes bones Falles, plenes de bons moments per a recordar per sempre.

Pujar