elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva, anfitriona de les XXI Jornadas Tourist Info de la Comunitat Valenciana

Oliva, anfitriona de les XXI Jornadas Tourist Info de la Comunitat Valenciana
  • Més de 150 professionals de les més de 200 oficines distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana podran conéixer de primera mà els recursos i la rica i variada oferta turística d'Oliva

  • Una visita a la casa del Poeta Francisco Brines, una classe d'iniciació al golf o una geocerca al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva, són algunes de les activitats que podran realitzar els participants en les jornades

  • Aquestes jornades són una trobada anual entre els informadors de les Touristinfo per a millorar la seua formació de cara a optimitzar el servei que presten als usuaris de les oficines

MÉS FOTOS
Oliva, anfitriona de les XXI Jornadas Tourist Info de la Comunitat Valenciana - (foto 2)

Oliva acull hui i demà les vint-i-unenes Jornades Touristinfo, unes sessions de treball que formen part de les actuacions de Turisme Comunitat Valenciana per a impulsar i millorar els serveis que rep el turista en les oficines de la xarxa. Durant aquests dos dies, més de 150 informadors turístics, de les més de 200 oficines distribuïdes per tota la Comunitat Valenciana, podran conéixer de primera mà els recursos i la rica i variada oferta turística d'Oliva.

Així ho ha remarcat, Kino Calafat, regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva “totes les activitats que s'han preparat des d'Oliva Turisme contribuiran al fet que es conega millor el producte de la destinació turística de la nostra ciutat, format per una oferta cultural, gastronòmica i de turisme actiu de primer ordre, on cal destacar la ruta teatralitzada pel barri antic, la visita a la casa de Francisco Brines, el clínic de golf o la geocerca per la Marjal”.

En aquesta XXI edició, les Jornades Touristinfo, se centren en els coneixements amb associacions empresarials i agents turístics sobre turisme esportiu en la Comunitat Valenciana. En aquesta línia, l'Ajuntament de La Nucia descriurà el seu projecte com a ciutat de l'esport. D'altra banda, es realitzarà una sessió de formació-entrenament impartida per Cristina Arozamena, experta en aquesta matèria i Premi Internacional Sòcrates 2022 al millor formador-entrenador.

A més, en el transcurs de les Jornades es farà lliurament del VI Premi a la Innovació en la Xarxa Touristinfo 2022.

Activitats organitzades per Oliva Turisme

Des d'Oliva Turisme s'han organitzat quatre activitats que serviran per a mostrar a tots els professionals turístics institucionals diversos pilars de l'oferta turística olivera.

En la primera jornada, els informadors participaran en una visita guiada interpretativa per la Vila Cristiana i el Raval Morisc d'Oliva, a càrrec del Taller d'Ocupació de Promoció Turística “Oliva Comtal”.

Demà dimecres els participants en les jornades podran triar entre una visita a l’Elca, la casa del Poeta Francisco Brines i que és protagonista de la Ruta “ViuBrines”, una classe d'iniciació al golf en les instal·lacions del camp de golf d'Oliva Nova, o una divertida geocerca al Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva, la versió actualitzada de la cerca del tresor.

Al llarg de les diferents convocatòries, aquestes activitats formatives s'han convertit en un instrument fonamental de la integració de l'equip de treball i intercanvi d'experiències; assumint un concepte de "Xarxa" més enllà de la distància física, gràcies no sols a les tecnologies, sinó també a les relacions personals.

Pujar