elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva acudeix a la World Travel Market amb l'objectiu de continuar creixent entre el mercat britànic com una destinació preferencial

Oliva acudeix a la World Travel Market amb l'objectiu de continuar creixent entre el mercat britànic com una destinació preferencial

  La 43 edició de World Travel Market (WTM), cita de referència mundial del turisme, arranca hui dilluns, 7 de novembre, en el centre de congressos i exposicions ExCeL London. La presència d'Oliva en la Fira de Turisme de Londres s'emmarca en la política de promoció de València Turisme, que s'integra en l'estand propi de Turisme Comunitat, un espai propi de 285 metres quadrats, en els quals es presenta l'oferta turística i les propostes de les principals destinacions de la Comunitat.

  Kino Calafat, regidor de Turisme d'Oliva, ha confirmat la importància “de treballar, al costat de les institucions valencianes en un dels majors aparadors turístics del món, amb l'objectiu d'afermar els contactes amb turoperadors, agents de viatges i mitjans de comunicació especialitzats i facilitar l'arribada de viatgers del Regne Unit a Oliva”.

  Segons Calafat, “Oliva és "una destinació que reuneix tot el que el turista britànic desitja: sol i platja, clima, naturalesa, cultura, gastronomia i muntanya, per la qual cosa hem de continuar treballant per a promocionar la nostra ciutat, sobretot, en períodes de desestacionalització, que constitueixen els pics d'arribada dels turistes britànics”.

  La Delegació de Turisme ha viatjat fins a Londres amb el propòsit de donar a conéixer l'oferta turística d'Oliva, les rutes cicloturístiques, el patrimoni cultural i festiu, l'entorn i les platges naturals. És important assenyalar que el 38% dels turistes estrangers que visiten Oliva són d'origen britànic.

  Oliva Turisme s'acosta al mercat anglés amb un renovat catàleg de productes turístics editat en anglés. Oliva ha acudit a aquesta gran cita del turisme europeu amb l'accent posat en la promoció dels esdeveniments esportius, les propostes gastronòmiques, les festes i les activitats de turisme actiu, així com la gran faena que es realitza des d'Oliva Film Office.

  El nombre de turistes britànics en la Comunitat Valenciana s'ha incrementat un 532,6% entre gener i agost de 2022 respecte als que van arribar en 2021. No obstant això, aquesta xifra continua sent un 25,9% menys que en 2019, abans de la pandèmia i l'oficialització del Brexit.

  La Comunitat Valenciana desplega aquest dilluns i dimarts diferents accions de promoció a Londres amb motiu de la fira World Travel Market (WTM) a la qual ha acudit una nodrida representació d'autoritats, amb el president de la Generalitat, Ximo Puig, al capdavant.

  La World Travel Market constitueix, juntament amb l’ITB de Berlín i FITUR a Madrid, un dels majors aparadors turístics del món

  Pujar