elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Oliva acudeix a la presentació de la Volta a Espanya 2023 com a amfitriona d'un final d'etapa

Oliva acudeix a la presentació de la Volta a Espanya 2023 com a amfitriona d'un final d'etapa
  • Segons Kino Calafat, regidor de Turisme d'Oliva “la transcendència per a Oliva va molt més enllà i suposa una promoció incalculable a nivell mundial”.

La 78a edició de la Volta Ciclista a Espanya arribarà a Oliva, de la mà de la Diputació Provincial de València i la Delegació de Turisme, el pròxim 1 de setembre. La Volta 23 arrancarà a Barcelona el 26 d'agost i finalitzarà el 17 de setembre a Madrid, encara que serà demà dimarts, 10 de gener, en el Palau de la Música de la ciutat comtal, que es coneixeran tots els detalls de les 21 etapes que conformen la pròxima edició.

Kino Calafat, regidor de Turisme d'Oliva, ha mostrat la seua satisfacció per l'acollida d'un final d'etapa de la Volta ja que “és una fita turística de primer nivell i una oportunitat única per a Oliva. Tal com ha afirmat Calafat, “Oliva serà protagonista d'un dels esdeveniments esportius internacionals més importants del món, i farem tot el que calga i més perquè tot isca perfecte”.

Oliva Turisme contínua amb la seua aposta per la celebració de grans esdeveniments esportius com a estratègia de promoció i oferta turística diferenciada, fins a situar-se com un dels millors espots de kite i destinació cicloturista a nivell internacional amb l’Spain Kiteboarding League, el mundial de kite i la Gran Fons Alberto Contador. Ara, amb l'arribada de la Volta Ciclista culmina una gran faena, mà a mà, amb la institució provincial per a convertir a Oliva en la capital esportiva de la província de València.

El delegat de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva ha agraït a Toni Gaspar, president de la Diputació i a Jordi Mayor, diputat de Turisme de la institució provincial, la seua implicació i la seua aposta per Oliva. Segons Kino Calafat, “és un vertader plaer poder asseure's a parlar d'esdeveniments esportius i activitats de qualitat, de promoció turística, de dinamisme econòmic, de desenvolupament i de benestar per a la nostra ciutat”.

És important assenyalar que l'esdeveniment mobilitza una caravana itinerant amb la qual es mouen quasi 3.000 persones, entre les quals s'inclou personal d'organització, corredors, staff dels equips, periodistes, entre altres. A més, per a finalitzar, Calafat ha destacat que “la transcendència per a Oliva va molt més enllà i suposa una promoció incalculable a nivell mundial, atés que en les seues tres setmanes de durada, La Volta està present en 180 països amb uns 400 milions d'espectadors d'audiència acumulada.

La Volta és un dels grans esdeveniments internacionals esportius que s'organitzen a Espanya i el seu abast global a nivell audiovisual i mediàtic la converteix en un actiu important de la relació entre esport i turisme.

Pujar