elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Millores en l’edifici municipal de l’Escola de Música d’Oliva

Millores en l’edifici municipal de l’Escola de Música d’Oliva
  MÉS FOTOS
  Millores en l’edifici municipal de l’Escola de Música d’Oliva - (foto 2)
  Millores en l’edifici municipal de l’Escola de Música d’Oliva - (foto 3)

  El regidor de Cultura i Música, Julio Llorca, ha visitat l’estat de les obres de l’edifici municipal de l’Escola de Música d’Oliva. Unes actuacions que es van iniciar el passat mes de juliol i que tenen un pressupost al voltant de 82.000 euros.

  Es tracta d’unes obres que tenen com a objectiu l’eliminació de barreres arquitectòniques i l’adaptació per a l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, sufragades per l’Ajuntament d’Oliva.

  Aquestes obres consisteixen a la instal·lació d’un ascensor exterior que connectarà les plantes de l’edifici i l’adaptació dels banys existents en totes les plantes. Amb aquest projecte l’edifici s’adapta a la normativa actual, i així pot oferir els seus serveis educatius per a totes les persones que l’usen que els calga i també poder optar a la subvenció de la Generalitat Valenciana destinada a Escoles de Música.

  “Des de fa anys l'Associació Artístico-Musical d'Oliva ocupa un edifici municipal, amb la finalitat principal de destinar-lo a l'Escola Municipal de Música. L'edifici no estava adaptat per fer possible el seu ús per a persones amb discapacitat, o problemes de mobilitat reduïda, tal com exigeix la llei. La junta de l'Associació Artístico-Musical ens va transmetre que per poder optar a la subvenció de la Generalitat Valenciana per a les escoles de música requeriria que les instal·lacions compliren amb la llei pel que fa a edificis o instal·lacions adaptades” assenyalava el regidor, Julio Llorca.

  Cal recordar que al plenari del 15 de juny de 2018 es va aprovar el «Projecte Bàsic i d’Execució d’Eliminació de Barreres Arquitectòniques en edifici municipal-escola de música d’Oliva», per valor de 81.572,20 euros (IVA inclòs). La seua licitació es va realitzar el 26 d’abril i l’inici de les obres el passat 26 de juliol.

  Pujar