elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Macro operació contra la marihuana a un xalet d'Oliva

Macro operació contra la marihuana a un xalet d'Oliva
  • Tres persones de diferents nacionalitats han estat detingudes i s'han afanyat 18 quilos de cabdells secs, 517 plantes de cànnabis sativa i diversa maquinària

MÉS FOTOS
Macro operació contra la marihuana a un xalet d'Oliva - (foto 2)
Macro operació contra la marihuana a un xalet d'Oliva - (foto 3)

La Guàrdia Civil de València deté 3 persones i desmantella una plantació de marihuana establerta en un habitatge d'una urbanització de la localitat d'Oliva (València).

La investigació de l'Operació WEEDGROSS va començar el mes de juny passat en tenir indicis els agents que, en zones aïllades del nucli urbà d'Oliva, podien existir immobles tipus xalet llogats a persones estrangeres ia l'interior dels quals s'estarien elaborant substàncies estupefaents.

Els agents van trobar l'habitatge a l'interior del qual s'estaven realitzant les activitats il·lícites, ja que van detectar un elevat consum d'electricitat que no es corresponia amb el real per a aquest tipus d'immobles.

Un cop judicialitzades les actuacions, es va procedir a l'entrada i registre de l'immoble, on es van afanyar: 18 quilograms de cabdells secs disposats ja per a la seua distribució, 517 plantes de cànnabis sativa en estat avançat de floració, testos preparats per a una nova plantació, així com a nombrosa maquinària per a l'elaboració d'aquest tipus de substàncies.

Els agents, abans de l'entrada a la vivenda, es van adonar que els detinguts havien instal·lat un circuit tancat de vídeo vigilància amb càmeres dirigides a l'exterior per detectar qualsevol operatiu policial o bolcada de droga. A més a més, comptaven a l'interior amb 2 gossos de raça potencialment perillosa que alertaven de la presència de qualsevol persona que volguera accedir a l'interior del recinte.

Al registre van ser detingudes 3 persones: 2 homes i 1 dona, de 27, 30 i 33 anys d'edat i de nacionalitats cubana, montenegrina i sèrbia. Se'ls imputen els delictes següents: contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. El jutjat va decretar l'ingrés a la presó de les 3 persones.

Les diligències han estat lliurades al Jutjat de Violència de Gènere Número 3 de Gandia (València).

Pujar