elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L'executiva municipal del PSPV-PSOE d'Oliva demana la dimissió del portaveu del PP, Salvador Llopis, per defraudar reiteradament a l'hisenda pública local

L'executiva municipal del PSPV-PSOE d'Oliva demana la dimissió del portaveu del PP, Salvador Llopis, per defraudar reiteradament a l'hisenda pública local
  MÉS FOTOS
  L'executiva municipal del PSPV-PSOE d'Oliva demana la dimissió del portaveu del PP, Salvador Llopis, per defraudar reiteradament a l'hisenda pública local - (foto 2)
  L'executiva municipal del PSPV-PSOE d'Oliva demana la dimissió del portaveu del PP, Salvador Llopis, per defraudar reiteradament a l'hisenda pública local - (foto 3)

  Des de 2019, el líder dels populars d’Oliva, resideix en un mansió de 334m2 i de la que tan sols paga impostos com una vivenda de 70 metres quadrats.

  Després de 14 anys de començar les obres i amb un expedient d’infracció urbanística de l’any 2008, a dia de hui encara no ha presentat ni ha declarat eixa vivienda. Per tant, Salvador Llopis, hui encara tributa la seva vivenda habitual, com si fora una casa pràcticament en ruïnes que és la que hi havia abans de 2007.

  L’Executiva municipal dels socialistes d’Oliva demana la dimissió de Salvador Llopis, portaveu del grup municipal del Partit Popular d’Oliva per incomplir reiteradament, des de 2019 les seves obligacions tributàries en materia d’impostos per la seva casa.

  La “mansió” del líder dels populars, que té una extensió de més de 334 metres quadrats amb una piscina, no correspon amb els impostos que tributa actualment que corresponen a uns 70 metres quadrats. És a dir, Salvador Llopis viu en una mansió però tributa com si habitara en una humil vivenda habitual.

  Els socialistes d’Oliva han recopilat documentació de totes les irregularitats comeses per la falta de pagament de les seues obligacions i consideren que l’exemplaritat que Salvador Llopis exigeix al govern, no és la mateix que s’aplica a ell mateix quan no paga des de fa tres anys la tributació correcta per sa casa.

  Fent càlculs aproximats del valor catastral pels seus metres quadrats declarats, la diferència entre el que paga Salvador Llopis actualment, uns 170 euros anuals, i els metres quadrats reals que ocupa la seva mansió, son unes 5 voltes més, durant 3 anys.

  A més, Salvador Llopis, no sols defrauda l‘Hisenda Local, per no declarar aquesta casa com a tal ni amb el nou valor catastral, si no que a més defrauda a tots els espanyols de forma impune i reiteradament des de 2019 en les seves declaracions de la renda, no aplicant el còdic ètic que el propi Salvador Llopis exigeix. Aquests fets, ja han estat denunciats pels socialistes d’Oliva des de fa més d’un any i posats en coneixement de l’alcalde, David González, per a que puga resoldre aquesta irregularitat urbanística.

  Per registre de entrada s’ha demanat que es regularitzen aquestes d’’irregularitats tributàries per part del líder dels populars d’Oliva.

  Pujar