elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI A OLIVA

Mor un home després de llançar-se de la seua casa en flames a Oliva

v
v
  • Els bombers van trobar dos felins també morts a l'interior de la casa

Un home ha mort aquest matí a l'hospital després de cremar-se el seu habitatge en el municipi valencià d'Oliva.

Segons ha informat Consorci de Bombers de València, el foc es va iniciar en un tercer pis d'un edifici al carrer Sant Carles a les 22.30 hores d'aquest dissabte i pel que sembla, a conseqüència de l'incendi, l'home s'hauria precipitat al buit des d'aqueix habitatge.

Es van mobilitzar a la zona tres dotacions de bombers de Gandia i Oliva i sergent de Gandia. L'incendi afectava el menjador i el fum s'havia propagat per tot l'habitatge i els bombers van procedir a revisar tot el pis realitzant busseig en fums, ja que es desconeixia si havien més ocupants, descartant finalment que hi haguera ningú més.

Mentre un dels equips de bombers continuava amb els treballs d'extinció, un altre va prestar ajuda als mitjans del SAMU que s'encarregaven de l'home en el lloc on havia caigut. Els bombers van situar a l'afectat en matalàs de buit i llitera niu i el van extraure del lloc fins a ambulància, que es va fer càrrec de l'afectat.

D'altra banda, durant els treballs d'extinció es van localitzar tres gats en el pis, dos morts i un que va poder ser rescatat amb vida, i es va rescatar també el gos de l'habitatge de davant, que s'havia vist afectada pel fum.

Pujar