elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI INDUSTRUAL OLIVA

Greu incendi en una nau industrial d'Oliva amenaça amb estendre's a naus properes

Greu incendi en una nau industrial d'Oliva amenaça amb estendre's a naus properes
  • El risc està en una de les confrontants que acull productes químics, els bombers treballen en aquests moments a contenir-lo

MÉS FOTOS
Greu incendi en una nau industrial d'Oliva amenaça amb estendre's a naus properes - (foto 2)
Greu incendi en una nau industrial d'Oliva amenaça amb estendre's a naus properes - (foto 3)
Greu incendi en una nau industrial d'Oliva amenaça amb estendre's a naus properes - (foto 4)

Controlat l'incendi d'una nau industrial a Oliva amb càrrega tèrmica elevada ja que estava plena de palets. Fonts del Consorci de Bombers de València han confirmat que pasades les deu del matí s'han controlat les flames d'aquest incendi que preocupava a causa del risc d'estendre's a naus limítrofes amb productes químics.

Sis dotacions de bombers, sergent i oficial del Consorci estaven treballant des de les 06.13 h en aquest incendi industrial declarat al polígon Jovades.

El foc afecta una nau de palets, amb una càrrega tèrmica elevada i l'atac per part dels bombers s'ha realitzat en un primer moment des de l'exterior de la nau. Els efectius del Consorci han contingut el possible avanç de l'incendi cap a naus properes (una d'elles de productes químics), que encara que han patit algun dany en alguna paret més propera a l'incendi, no han vist cap afectació a l'interior de les naus respectives.

Els efectius continuen treballant per extingir-ho.

Pujar