elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Ja està obert el període d'inscripcions per a l'edició amateur del III Concurs Nacional de Coca Tradicional i Creativa ‘Ciutat d’Oliva’

Ja està obert el període d'inscripcions per a l'edició amateur del III Concurs Nacional de Coca Tradicional i Creativa ‘Ciutat d’Oliva’
  • Se celebrarà el dissabte 21 de maig en el Centre Polivalent d'Oliva

MÉS FOTOS
Ja està obert el període d'inscripcions per a l'edició amateur del III Concurs Nacional de Coca Tradicional i Creativa ‘Ciutat d’Oliva’ - (foto 2)
Ja està obert el període d'inscripcions per a l'edició amateur del III Concurs Nacional de Coca Tradicional i Creativa ‘Ciutat d’Oliva’ - (foto 3)

S'han obert les inscripcions per a la tercera edició amateur del Concurs Nacional de Coca Tradicional i Creativa ‘Ciutat d’Oliva’, que té com a objectiu donar visibilitat a un dels millors productes de la cuina olivera.

Organitzat pel Departament de Turisme de l'Ajuntament d'Oliva, l'Associació Gastronòmica-Cultural “Amics de les Coques d'Oliva” (AGACO) i Gastroliva, el certamen no professional vol servir per a fer valdre la cultura gastronòmica de totes aquelles receptes de les coques clàssiques que s'elaboren a les cases i que són herència de la cuina tradicional.

Com a novetat, i amb la finalitat de fomentar la identitat gastronòmica local i posar en valor el patrimoni culinari, naix aquest certamen amateur de les coques tradicionals, que se celebrarà el dissabte 21 de maig en el Centre Polivalent d'Oliva.

El termini d'inscripció per a poder participar en aquesta edició romandrà obert fins al 19 de maig, a les 14 hores, o fins a esgotar les 20 places que s'admetran per ordre de presentació. Les persones interessades a participar poden completar el document en l'Oficina de Turisme o descarregar-lo en la pàgina web www.olivaturismo.com i enviar-ho al correu oliva@touristinfo.net.

El concurs va dirigit a qualsevol persona que no siga professional de l'hostaleria en el moment de concursar, sent necessari presentar un mínim de 5 racions per a la degustació del jurat, que estarà format per sis dones: Nela García Navarro, de Cocinemos juntos en mi cocina; María Sempere Torres; Paqui Vicens, del Restaurant Oasis, i guanyadora de l'última edició del concurs de coques; Vicenta Morera Parra; Amalia Navarro, presidenta de Amas de Casa Tyrius Oliva; i Mapi Barreres, presidenta de GASTROLIVA.

El dissabte 21 de maig, a les 9.30 hores, es presentaran els plats en el Centre Polivalent d'Oliva. A partir d'aqueix moment, el jurat tindrà dues hores per a deliberar i donar a conéixer a la persona guanyadora d'aquest certamen, que obtindrà com a premi una nit d'allotjament i desdejuni a l'Hotel Oliva Nova Resort, amb circuit SPA per a dues persones. El segon classificat obtindrà un sopar per a dos en un restaurant d'Oliva i un circuit SPA a Oliva Nova. A més, tots els participants rebran un regal exclusiu per la seua participació.

Pujar