elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Disparen amb una pistola a un home a Oliva al qual van intentar robar el rellotge d'alta gamma

Disparen amb una pistola a un home a Oliva al qual van intentar robar el rellotge d'alta gamma
  • El ferit havia sigut víctima d'un engany després de quedar en una casa per a comprar-li el rellotge

MÉS FOTOS
Disparen amb una pistola a un home a Oliva al qual van intentar robar el rellotge d'alta gamma - (foto 2)
Disparen amb una pistola a un home a Oliva al qual van intentar robar el rellotge d'alta gamma - (foto 3)
Disparen amb una pistola a un home a Oliva al qual van intentar robar el rellotge d'alta gamma - (foto 4)

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l'operació “ANAOZ”, ha detingut als presumptes responsables de l'intent d'homicidi d'un home en la localitat d'Oliva.

L'operació va començar quan un home de 39 anys, i de nacionalitat espanyola, va ser atés en el centre de metge del municipi d'Oliva amb ferides per arma de foc.

El ferit, després d'entrevistar-se amb els agents de la Guàrdia Civil, va relatar que havia sigut víctima d'un engany. Va manifestar que un conegut seu va organitzar una trobada, a la casa d'un tercer, que volia comprar-li a la víctima un rellotge d'alta gamma.

Una vegada en l'habitatge, que estava situada en el municipi d'Oliva, la víctima va ser atacada per dos homes amb la intenció de robar-li el rellotge. Un dels atacants va intentar atordir a la víctima amb una pistola elèctrica. Aquest va intentar fugir, però abans d'aconseguir-ho va ser aconseguit per un tret que va realitzar l'altre atacant amb una arma de foc curta.

Al llarg de l'operació la Guàrdia Civil va realitzar un registre de l'habitatge on van ocórrer els fets. Finalment, es va procedir a la investigació d'una dona de 39 anys i a la detenció de 4 homes amb edats compreses entre 39 i 46 anys, tots de nacionalitat espanyola, pels delictes d'homicidi en grau de temptativa, robatori amb violència i intimidació i tinença il·lícita d'armes.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 1 de Gandia. S'ha decretat l'ingrés a la presó, sense fiança, dels 4 detinguts.

Pujar