elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Demà arriba a Oliva el I Fòrum d'Ocupació Som Talent amb l'objectiu de reunir persones desocupades amb empreses

Demà arriba a Oliva el I Fòrum d'Ocupació Som Talent amb l'objectiu de reunir persones desocupades amb empreses

  El Fòrum Som Talent Oliva registra més de 1000 demandants d'ocupació per a la marató d'entrevistes que es realitzarà amb més de 27 empreses participants. En total, s'han rebut 2451 candidatures per a les 98 ofertes d'ocupació disponibles.

  L'Ajuntament d'Oliva, a través de la Regidoria d'Ocupació i Empresa que dirigeix Kino Calafat, organitza el primer fòrum d'ocupació demà dijous, 22 d'abril, en el Centre Polivalent de 9 a 14 hores.

  Des del departament, consideren l'esdeveniment d'un gran interés per a la població per la quantitat de candidatures presentades. Aquesta activitat està dirigida a totes les persones d'Oliva i de les poblacions de La Safor que es troben en cerca activa d'ocupació o de millora de la seua situació laboral.

  És important assenyalar que encara hi ha una oportunitat per a aconseguir una entrevista sense cita prèvia. Tant si una persona ha presentat la seua candidatura i ha sigut rebutjada com si no ha arribat a temps per a inscriure's a les ofertes per la web de l'esdeveniment, poden presentar-se demà a les 9 h i demanar una entrevista sense cita programada. Això es deu al fet que no totes les ofertes han tingut la mateixa demanda i hi haurà algunes empreses amb disponibilitat per a entrevistar. Per a poder assignar una entrevista el candidat ha de portar diverses còpies del currículum imprés.

  Kino Calafat, regidor delegat de l'àrea ha mostrat la seua satisfacció pel gran acolliment que està tenint el Fòrum i ha declarat que “si tot el treball serveix perquè 98 persones d'Oliva aconseguisquen una ocupació, tot l'esforç haurà valgut la pena”.

  En la marató d'entrevistes participaran 27 empreses, algunes empreses locals com Maguisa, Oliva Nova o Centre de la Tercera Edat La Carrasca Oliva, a més de comptar també amb grans empreses com Carrefour, Decathlon o Media Markt, i consultores de Recursos Humans.

  Pujar