elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Arranca a Oliva la final de l'Spain Wingfoil League 2023

Arranca a Oliva la final de l'Spain Wingfoil League 2023
  • Es disputen també els títols oficials del Campionat d'Espanya i el Campionat Autonòmic de Surf Freestyle

  • S’ha de remarcar la presència de les estrelles de GWA Youth World Cup, com Nia Suardíaz, campiona del Món en la categoria U19, Nathan Berguer campió mundial en U14, Ancor Sosa, subcampió del Món Kiteboarding Strapless U16 o el gallec Martin Tieles

MÉS FOTOS
Arranca a Oliva la final de l'Spain Wingfoil League 2023 - (foto 2)

Des de hui divendres i fins diumenge que ve, l’Spain Wingfoil League celebra a Oliva la final del circuit nacional amb l'assistència dels millors riders arribats de tota Espanya. Oliva és una de les destinacions que durant set anys, de manera ininterrompuda, ha albergat proves dels circuits nacionals de Wingfoil o Kiteboarding.

Entre els quasi 40 esportistes de tota Espanya que competiran a Oliva, cal ressaltar la presència de les estrelles de GWA Youth World Cup, com Nia Suardíaz, campiona del Món en la categoria U19, Nathan Berguer campió mundial en U14, Ancor Sosa, subcampió del Món Kiteboarding Strapless U16 o el gallec Martin Tieles, tercer en el mundial júnior sub16.

Com a novetat d'enguany, la jove de Tarifa Nía Suardíaz Münzinger realitzarà un clínic per a xiques en el qual, de manera gratuïta, introduirà, a totes aquelles que ho desitgen en el món del kite.

Aquesta competició està secundada per tota la indústria nacional. Marques tan excel·lents en el sector com División Nautica (distribuidor de F-One o Manera), Duotone, Free Wing, Takuma, North o Abfoil desplegaran, a la platja de Pau Pi, una zona de demotest on el públic assistent podrà gaudir de totes les novetats d'aquesta temporada. A més, empreses com Oliva Nova Resort, Club Nàutic Oliva o Castrum Brewery i la Federació de Vela de la Comunitat Valenciana o l’Ajuntament d'Oliva, fan possible que Oliva continue posicionant-se en el turisme esportiu amb proves de nivell com és aquest Campionat d'Espanya Wingfoil que es disputa a Oliva aquest cap de setmana.

Pujar